Evenementen

EvenementenVrouw en haar Netwerk is (mede-)organisator van diverse evenementen op diverse locaties in Nederland. Daarnaast is het mogelijk om jouw evenementen, of events in samenwerking met Vrouw en haar Netwerk te promoten op onze pagina. Neem hiervoor contact met ons op over de mogelijkheden.

Naast een online netwerk organiseert Vrouw en haar Netwerk ook netwerkbijeenkomsten op diverse locaties door heel Nederland. Events om kennis op te doen en de mogelijkheid bied om jouw netwerk uit te breiden tijdens een lekkere lunch of borrel op een toplocatie. Jouw investering bestaat uit een acceptabele bijdrage in tijd en geld. Omdat we graag willen weten wat jij op de agenda zou willen zien ontvangen we graag suggesties voor onderwerpen en workshops. Ook zoeken wij ladies die het leuk vinden om één of meerdere events onder de paraplu van Vrouw en haar Netwerk te geven en/of te organiseren.

Mocht je een mooie locatie weten, of samen een event wilt organiseren of op een andere wijze willen samenwerken dan horen we dat ook graag. Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar vrouw.en.haar.netwerk@gmail.com.

 

Overzicht

2017

VOORAANKONDIGING – Ondernemersmindset Meesterschap Jaartraining 

  • Vrijdag 10 november De Community Lunches van  Work & Wellbeing en Vrouw en haar Netwerk
  • November Partnerbericht – Ladies Business Club Hestia Event
  • Dinsdag 21 november Vrouw en haar Netwerk borrel met de mindsetgroep en de Hestia Ladies Line up (meer informatie volgt binnenkort)

2018

  • Dinsdag 20 februari Vrouw en haar Netwerk borrel met mindsetgroep en de Hestia Ladies Line up (meer informatie komt eraan)
  • Dinsdag 9 oktober – Business Event met Emile Ratelband, een ondernemerspanel met 10 toppers en de Hestia Ladies Line-up
Alle Vrouw en haar Netwerk events zijn ook te vinden via het

Heel graag tot ziens op één van deze netwerkevents!

Profileren promoten LinkedIN