Evenementen

EvenementenVrouw en haar Netwerk is (mede-)organisator van diverse evenementen op diverse locaties in Nederland. Daarnaast is het mogelijk om jouw evenementen, of events in samenwerking met Vrouw en haar Netwerk te promoten op onze pagina. Neem hiervoor contact met ons op over de mogelijkheden.

Naast een online netwerk organiseert Vrouw en haar Netwerk ook netwerkbijeenkomsten op diverse locaties door heel Nederland. Events om kennis op te doen en de mogelijkheid bied om jouw netwerk uit te breiden tijdens een lekkere lunch of borrel op een toplocatie. Jouw investering bestaat uit een acceptabele bijdrage in tijd en geld. Omdat we graag willen weten wat jij op de agenda zou willen zien ontvangen we graag suggesties voor onderwerpen en workshops. Ook zoeken wij ladies die het leuk vinden om één of meerdere events onder de paraplu van Vrouw en haar Netwerk te geven en/of te organiseren.

Mocht je een mooie locatie weten, of samen een event wilt organiseren of op een andere wijze willen samenwerken dan horen we dat ook graag. Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar vrouw.en.haar.netwerk@gmail.com.

 

Overzicht

2017

VOORAANKONDIGING – Ondernemersmindset Meesterschap Jaartraining start binnenkort

  • Maandag 15 mei Workshop Danscoaching special voor Vrouw en haar Netwerk in Nieuwegein
  • Donderdag 18 mei Partnerbericht – Ladies Business Club Hestia Members Only event
  • Dinsdag 15 augustus Vrouw en haar Netwerk borrel met de mindsetgroep en de Hestia Ladies Line up (meer informatie volgt)
  • Donderdag  7 september Partnerbericht – Ladies Business Club Hestia Members Only event
  • Dinsdag 10 oktober Partnterbericht – Ladies Business Club Hestia Hestia training
  • Donderdag 16 november Partnerbericht – Ladies Business Club Hestia Members Only event
  • Dinsdag 21 november Vrouw en haar Netwerk borrel met de mindsetgroep en de Hestia Ladies Line up (meer informatie volgt)

2018

  • Dinsdag 20 februari 2018 Vrouw en haar Netwerk borrel met mindsetgroep en de Hestia Ladies Line up (meer informatie komt eraan)
Alle Vrouw en haar Netwerk en partner events zijn ook te vinden via het

Heel graag tot ziens op één van deze netwerkevents!

Profileren promoten LinkedIN