Wil je morgen om 9.30 Bas online live horen en zien?

http://www.vrouwenondernemersmindset.nl/

Morgen, donderdag 13 april 2017, gaat Bas van Pelt van Vrouw en ondernemersmindset een online livebijeenkomst houden voor alle Vrouw en haar Netwerk leden op Facebook. Hierbij de URL naar de Facebookcommunity van Vrouw en haar Netwerk: http://bit.ly/VehNFBcommunity.

Uitgangspunt is de vorige poll gepubliceerd een aantal dagen geleden ook op Facebook. Uit deze poll bleek dat wij ondernemende vrouwen moeite hebben om het bedrag te krijgen wat we eigenlijk zouden willen hebben voor een opdracht. Helaas geldt dit voor heel veel ondernemers. Bas van Pelt verteld tijdens de live bijeenkomst hier meer over. Ook heeft hij het over één punt van de laatste poll; Mezelf op de juiste manier positioneren.

Heb je nog ruimte in jouw agenda? Wil je ook bij deze live bijeenkomst zijn? Zorg dat je morgen om 9.30 aanwezig bent in deze community bent op Facebook. En luister mee wat Bas van Pelt voor tips voor deze community in petto heeft,

Succes met jouw business!

#mindset #socialmindset #VraagJeWaarde

Meer over Vrouw en Ondernemersmindset, de seminar dinsdagmiddag 25 april 2017 #VraagJeWaarde en de Jaartraining Creëer je Droombedrijf vindt je online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *