Hoe is 99POWERVROUWEN eigenlijk ontstaan? Het initiatief voor inspirerende vrouwen die een mooi online podium krijgen?

Lucinda Douglas: “Weet jij eigenlijk wel hoe geweldig je bent? Hoe jij een inspiratie voor anderen kunt zijn? Ik ontmoet zeer regelmatig vrouwen waar ik van denk: ‘Wow, anderen zouden moeten weten hoe inspirerend jij en jouw verhaal zijn. Jij kunt een voorbeeld zijn want anderen kunnen kracht uit jou putten.’ Om al die talenten en energie niet verloren te laten gaan maar juist te delen, heb ik een opzet bedacht.”

Lucinda heeft een hoop vrouwen met haar initiatief een podium gegeven. Onder anderen: Natasja Molenaar, Marjolein de Jong, Mariam BentumPetry HuismanGlancy van Elst, Anita Mulder, Annemieke ter Avest, Sonja JansenJolanda Wichersonen en velen andere toppers.

Het is super leuk om zelf ook een bijdrage te geven aan het inspirerende initiatief 99PowerVrouwen. In een video met Lucinda Douglas laat ik een persoonlijke kant van mijzelf zien.

Lucinda wilt vrouwen naar de voorgrond halen

Mijn complimenten voor het werk van Lucinda Douglas met 99PowerVrouwen. Het is zeer fijn om geïnterviewd te worden en diverse vragen beantwoord te hebben waarvan ik het antwoord nog niet eerder online heb gedeeld. Dit verhaal en deze video deel ik graag mijn netwerk hier online.  #Uitmijncomfortzone

Veel kijk plezier!

https://www.facebook.com/99PowerVrouwen/videos/1845898552117218/

 

Kansloos? Kansarm?

In de video vertel ik waar en in welke buurt ik ben geboren en waar ik naartoe ben verhuisd. Deze stad en buurten geven een pittige start maar bevatten ook vele leuke verhalen om te vertellen.

“Kansarm” past er wel bij maar zeker niet “kansloos”. Een belangrijk onderscheid. Het is grappig dat ik de opmerking “kansloos maar niet kansarm” onlangs online weer een aantal keren heb gehoord. En zelf heb ik dit aan den lijve ervaren als manager, social media adviseur en met community management voor verschillende projecten. Heeft mijn geboortelocatie invloed op mijn huidige werk? Mogelijk, ik ben er in ieder geval sterker uitgekomen. En als geboren en getogen in Oh Oh Den Haag kan ik zeggen dat ik daar met veel plezier groot ben geworden.

Wie is Jolanda van Henningen?

Ik ben een vrouw die graag op de achtergrond blijf en andere capabele vrouwen op het (online) podium duwt. Zodat we met zijn allen kunnen genieten en geïnspireerd kunnen raken van de performance. Soms doe ik het iets anders want tijdens deze video verschijn ikzelf in de picture. Mijn passie is social media, netwerken, verbinden en ik ben zeer actief in online community management. Ik heb één community van Vrouw en haar Netwerk op Facebook met bijna 2.500 leden en op LinkedIn met 2.900 leden. Ik doe community management van Vrouw en haar haar Netwerk niet meer alleen maar samen met een team van vrijwilligers die ik begeleid.

Ladies Business Club Hestia

Graag vertel ik jou meer over de start up (2016) van de Ladies Business Club Hestia die ik sinds kort samen met een business partner run. We zijn op Landgoed ZonheuvelKasteel Woerden, de Efteling en veel meer andere inspirerende locaties geweest. Tijdens een heerlijke kop koffie of thee vertel ik jou veel meer en ik hoor ook graag alles over jouw business.

#uitmijncomfortzone #profileren #promoten #podium #verbinden #socialmedia #Ladies #BusinessClub #Hestia #ontwikkeling #plezier #passie #vrouwen #netwerken #VehN