Voor vrouwelijke ondermers en voor alle ondernemende vrouwen van Vrouw en haar Netwerk. Of je nou wel of niet een eigen bedrijf heb. Wil jij effectief netwerken? En geïnspireerd worden? Kom dan vrijdag 10 november naar Amsterdam. Denk jij dat je de enige bent die met ondernemende aspecten zit te worstelen? Kom naar de community lunch bij Instock te Amsterdam -georganiseerd door Work and Wellbeing en Vrouw en Haar Netwerk- en kom in contact met andere ondernemers en ondernemende vrouwen.

Wissel elkaars ervaringen uit onder het genot van een heerlijke lunch en laat je inspireren door Marjolein de Jong, Petry Huisman, Léontine van Geffen-Lamers, Mariam Bentum over uiteenlopende onderwerpen zoals: “Wanneer ben jij een Power Vrouw?, Gezichtsfitness, Social Media en over een Geheim Genootschap”.

De lunch is van 13:0017:00 uur, bij Instock aan de Czaar Peterstraat 21 te Amsterdam. De kosten bedragen 40 euro excl. BTW. Kom je ook? Aanmelden kan via deze link.

Video

Deze video is gemaakt door Marian Bentum (spreker) staring Natasja Molenaar (organisator). De video (2.43 minuten) gaat over de Community Lunch en uileg en werkwijze over de locatie.

https://www.youtube.com/watch?v=RtccSXTD-Kg

Ben je nieuwsgierig?

Kom naar de Community Lunch en meld je aan: Community Lunch. Je kan met iDEAL betalen via de betaallink. Er komen vier interessante sprekers en je krijgt een lunch aangeboden met de oogst van de dag. Lees op de website van Work & Wellbeing meer. Wil je weten wie er nog meer gaan komen? Neem ook een kijkje op de Face bookpagina van dit event.

Eerder gepubliceerd