Waarom de allerlaatste update? Omdat er niet meer berichten voor de lancering van Vrouw en haar Netwerk (VehN) PLUS gaan komen. Het volgende bericht gaat over het bericht dat VehN PLUS live is.

Start VehN PLUS

Officieel beginnen we per 1 september 2018 maar voor de early birds bieden wij de mogelijkheid om tegen een zeer gunstige investering lid te worden en per direct te genieten van alle 10 plussen. Als lid kan je direct zien welke 10 PLUS voordelen er zijn en welke er binnenkort nog bij gaan komen. Want 10 PLUS voordelen is slechts het begin van jouw PLUS lidmaatschap.

Online netwerken via Vrouw en haar Netwerk

Via onderstaand tabel kan je zien hoeveel ondernemende vrouwen jij via Vrouw en haar Netwerk kan bereiken. Alle platformen van Vrouw en haar Netwerk op social media zijn en blijven volledig gratis.

Platform Aantal volgers/likes/leden
Community op Facebook 2.500
Facebookpagina 1.500
Twitter 7.000
Twitter OurDreamJolanda 3.300
LinkedIn community 2.900
PLUS online platform per 1 januari 2020 1.000

#netwerken #netwerk #ondernemende #vrouwen #community #online #verbinden #samenwerken #profileren #promoten #Light #USP #schitteren

10 plussen op een rij

PLUS 1 Effectief netwerk uitbreiding

PLUS 2 Zelf een Vrouw en haar Netwerk event organiseren

PLUS 3 Jouw YourLight campagne met 10.000 cent korting

PLUS 4 Gratis advies gesprek over profilering (promotie) van 30 minuten (live of telefonisch)

*PLUS 5 Eén keer gratis op het podium (Hestia Ladies line-up) 10 minuten in 2019

*PLUS 6 gratis livestream sessie op Facebook van 20 minuten

*PLUS 7 Eén gratis blog in 2018 of 2019 op de website van Vrouw en haar Netwerk 

Voor PLUS 5, 6 en 7* is van toepassing dat je een gratis keuze kunt maken  voor één van deze drie plussen. Wil je ook nog een tweede of derde PLUS optie doen dan kan dit met een korting van 25%.

PLUS 8 Elke maand nieuwe netwerktips

PLUS 9 Met korting Ladies Business Club Hestia diner event proeven

PLUS 10 Special voor jou 25% korting op alle VehN events tijdens jouw PLUS lidmaatschap

Extra plus; speciaal voor jou, als je lid wordt voor 1 juni 2018: Eén gratis bericht in een VehN LinkedIn announcement.

 

Waarom wil jij lid worden van het PLUS platform? Omdat je samen met anderen heel veel kan bereiken. Samen kom je verder en sta je sterker. PLUS biedt jou een effectief vrouwelijk online netwerk. Dit netwerk is bedoeld voor ondernemende vrouwen om meer uit hun zakelijk netwerk te halen.

Jouw investering

De waarde van dit PLUS lidmaatschap bedraagt € 249,00. Special voor de leden van Vrouw en haar Netwerk community op LinkedIn en/of Facebook bedraagt het lidmaatschap € 49,00 voor een heel jaar. Omdat onderdelen van dit unieke netwerk in 2019 worden gerealiseerd en omdat we het PLUS netwerk aan het opbouwen zijn, is er in het eerste jaar een korting op het lidmaatschap van toepassing. Voor jou bedraagt het PLUS lidmaatschap voor het eerste jaar slechts € 29,00.

Start in 2018

Zoals ook hiervoor genoemd: Start je in 2018 met PLUS dan ben je nog goedkoper uit en dan betaal je het eerste jaar slechts € 29,00 (normaal € 49,00). Let op dit lidmaatschap in 2018 is alleen bedoeld voor de ondernemende vrouw met een LinkedIn profiel. 

Voor lancering PLUS

Nog even geduld het nieuwe logo en website van PLUS komt er binnenkort aan. Maar wij wachten niet met de lancering van PLUS. Wil je ook als één van de eerste nu al meedoen? Dat kan per 1 juni 2018. Aanmelden voor deze nieuwe iniatief mag vanaf heden via contact of bij mij ( Jolanda van Henningen )! Ik laat je toe in de besloten groep op LinkedIn. En als je vragen hebt kan je altijd bij mij terecht! Zie ik jou ook online bij PLUS?

Auteur Jolanda van Henningen l Community Manager l online adviseur B2B l LinkedIn Facebook Twitter l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l YourLight

Eerdere blog over VehN PLUS:

Een selectie van eerdere blogs via de website van Vrouw en haar Netwerk:

Wil jij je aanmelden voor PLUS? En de PLUS menukaart ontvangen of wil je meer informatie over alle plussen? Dat kan via de Contactpagina van Vrouw en haar Netwerk.

Vul onderin het formulier in dat je PLUS lid wenst te worden met jouw factuur gegevens. Jij ontvangt dan via mij de menukaart van VehN PLUS bij jouw lidmaatschap informatie. En je wordt toegevoegd aan de besloten groep van VehN PLUS op LinkedIn.

 

PS: Vrouw en haar Netwerk PLUS is ook te vinden via haar Showcase pagina op LinkedIn. Volg jij ook?