SAMEN KOM JE VERDER EN STA JE STERKER

In deze blog lees je alles over Vrouw PLUS. Sorry, dat is niet waar. Bijna niemand weet echt alles over wat Vrouw PLUS is en voor jou doet. Ik kan jou 1 ding beloven, als je deze blog hebt gelezen dan weet je nog niet alles. Sorry, mooier kan ik het niet maker. Maar je hebt wel een goed indruk waarvoor jij Vrouw PLUS voor kan inzetten. Wil je toch meer weten kom dan volgende maand ook naar de gratis Vrouw PLUS spreekuur.


Juni 2020 Gratis online spreekuur – Vrouw PLUS = 99% online

De sessie is op donderdag 11 juni 2020 om 10:00. Jij kan jouw online vragen dan stellen. In een online sessie van circa 30 minuten vertel ik meer.

Onderwerp: Wat is Vrouw PLUS? Wat is een PLUS? Wat kost Vrouw PLUS? Zijn er meer dan 10 PLUSsen? Is Vrouw PLUS Corona proof? Wat zijn extra PLUSsen?

Op Facebook

Op LinkedIn: het event komt er snel aan.

Wordt lid en bereik 10.000 ondernemende vrouwen online via social media. Doe jij ook mee? Aanmelden voor Vrouw PLUS kan eenvoudig via het contactformulier op deze website.

Geplaatst door Vrouw PLUS op Donderdag 23 april 2020


 

10 Vrouw PLUSsen

In één blog alle Vrouw PLUS behandelen gaat niet. Gelukkig kan je altijd een kijkje nemen op de website. Een aantal PLUSsen belichten die onlangs zijn veranderd kan wel.

Aanpassing 1

Update Vrouw PLUS 99% online ( PLUS 1)
En dat is nodig! Er is namelijk heel veel aangepast. Hierbij het eerste bericht over Vrouw PLUS 1.
PLUS 1 online
Jouw netwerk effectief uitbreiden en regelmatig nieuwe netwerktips speciaal voor ondernemende vrouwen.
Lees online meer.

Aanpassing 2

tekst Vrouw PLUS 8

Lees online meer.

Aanpassing 3

tekst Extra Vrouw PLUS 11

Lees online meer.

Nog meer aanpassingen

Die zijn er ook. We gaan deze hele zomer (mogelijk kunnen we niet op vakantie) door met de online spreekuur. De eerste sessie is 11 juni en 16 julie doen we het nog een keer. Tijdens een persoonlijk (online) gesprek vertel ik jou graag meer over Vrouw PLUS en wat het voor jou en jouw business kan betekenen.

Eén ding is niet veranderd. En dat = de prijsstelling. Dit jaar (2020) heeft Vrouw PLUS dezelfde prijs als in 2019. Wat de prijs = excl btw waar je een heel jaar lang Vrouw PLUS lid voor bent lees je hieronder.

Vrouw en haar Netwerk

Vrouw PLUS is een onderdeel van Vrouw en haar Netwerk. Deze exclusieve online platform is bedoeld om jou een effectief zakelijk netwerk te geven. Jij kunt jezelf profileren en jouw bedrijf promoten. Bereik met jouw verhaal /blog / artikel 10.000 ondernemende vrouwen online.

Nog even geduld hier komt binnenkort meer informatie.

#netwerken #netwerk #ondernemende #vrouwen #community #online #verbinden #samenwerken #profileren “#promoten #veilig

Samenwerking met Vrouw en haar Netwerk

Vrouw PLUS is eind 2018 gestart met dit online platform speciaal voor ondernemende vrouwen. Wij zijn gegroeid en hebben een leuk groepje Vrouw PLUS leden. En ook onze aanbod is aangepast nu zijn wij voor 99% online. Jij mag ook lid worden.

Per 1 januari 2019 = het jaarabonnement € 99,00 exclusief btw.

Prijsverhoging 2020 = € 0,00.

Het jaarabonnement blijft  =  € 99,00 per jaar als je start in 2020.

Doe jij ook mee? Aanmelden voor Vrouw PLUS kan eenvoudig via het contactformulier op de website van Vrouw PLUS.

SAMEN KOM JE VERDER EN STA JE STERKER

Ik doe de organisatie en alle andere werkzaamheden voor Vrouw PLUS gelukkig al een tijdje niet meer alleen ik heb hulp. Dat heeft vele voordelen onder andere onderstening bij diverse (online) activiteiten en administratie en de nodige feedback. Meer hier over deze mooie samenwerking komt binnenkort.

 

Auteur en initiatiefneemster van Vrouw PLUS Jolanda van Henningen

Privacy Statement

De verklaring van Vrouw PLUS en alle samenwerkende organisaties vindt je hier.

Meer over Vrouw en haar Netwerk ontwikkelingen lees je in deze blog.

 

Veel leesplezier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *