Iedereen heeft een doel in het leven. Een unieke gave of een bijzonder talent dat hij of zij aan anderen kan geven, aldus Deepak Chopra. Ik wist niet wat mijn talenten waren, laat staan het doel in mijn leven.

Na veel innerlijke strijd heb ik 1,5 jaar geleden besloten het roer om te gooien. Ik heb mijn goede baan, goed inkomen en zekerheid vaarwel gezegd om nu eens een keer mijn hart te volgen. Mijn hart dat mijn hoofd al een aantal jaar probeerde te vertellen dat mijn functie niet aansluit bij wie ik écht ben, maar meer bij wat er van me verwacht wordt. Nu heb ik inmiddels (deze maand) één jaar mijn eigen bedrijf Talentenbureau Vitamine T.

Zoektocht

Op de vraag ‘Wie ben je écht?’ weten maar weinig mensen het antwoord. Het is ook niet erg om daar gedurende je loopbaan achter te komen. Gedurende mijn zoektocht ben ik erachter gekomen waar mijn talenten liggen. En nu zet ik mijn talenten in om de zoektocht naar meer inzicht in mezelf om te zetten in online programma’s.

Mijn doel

Mijn doel is mezelf optimaal te ontwikkelen tot mijn volledige potentieel. Ik zie het ontwikkelen van mezelf als een reis. Door actie te ondernemen beweeg ik richting mijn uiteindelijke doel. Soms met wat omwegen, maar ik ga vooruit. Ik laat me niet uit het veld slaan als het een keer tegenzit. Dit hoort erbij. Ik push mezelf om buiten me comfortzone te treden.

Mijn talenten liggen o.a. op het gebied van creëren en faciliteren. Mijn proces van persoonlijke groei beschrijf ik in online programma’s, zodat ik anderen in mijn reis mee kan nemen en ze kan inspireren uit de slachtofferrol te stappen en van dromen naar doen te gaan.

Inspiratie

Ik deel niet alleen persoonlijke ervaringen, maar ook ervaringen van anderen. Regelmatig plaats ik gastblogs op mijn website en via social media. Deze gastblogs worden geschreven door voornamelijk vrouwelijke ondernemers die voor zichzelf hebben gekozen. Zij beschrijven het proces van ‘kiezen voor zichzelf’ in eigen woorden en recht vanuit het hart.

Vrouw en haar Netwerk

Een aantal van deze gastblogs ga ik de komende tijd met jullie delen.
Wil je ook een keer een gastblog schrijven? Mail me dan op anja@vitamine-t.nl dan vertel ik je meer.

Wat maakt jou uniek?

Mochten je iemand weten die op zoek is naar wat hem of haar uniek maakt, dan is mijn nieuwe programma ‘Inzicht in Jezelf’ zeker een aanrader.

In mijn nieuwe programma ga je op de mooiste reis die je ooit zult maken. Ik geef je geen kant-en-klaar stappenplan, maar neem je mee in mijn proces met theoretische inzichten, motiverende video’s en veel herkenbare praktijkvoorbeelden. Ik geef je tools zodat jij jouw eigen stappenplan kunt maken én die stappen ook daadwerkelijk gaat zetten.

https://www.vitamine-t.nl/

Auteur Anja (Brouwers) Zerrouk Eigenaar Vitamine T:Talent | Mindset | Overtuigingen | Persoonlijke ontwikkeling