Het is zover, tijd om mijn netwerk te informeren over waar ik mee bezig ben. Als het goed is hadden jullie al iets kunnen zien in eerdere berichtgevingen. Ik ben een nieuwe samenwerking aangegaan met Bas van Pelt, expert op het gebied van het leven van jouw leven, hoe jij dat wilt. Hij geeft mindset trainingen voor ondernemende vrouwen die meer willen bereiken met hun werk. Ondernemende vrouwen met en zonder een eigen bedrijf. Wij laten zien dat wij vrouwen net zo goed zijn in business als mannen.

Capabele vrouwen?

De vraag is niet meer hebben we capabele vrouwen? Daar kan iedereen alleen maar ja op antwoorden. Maar, willen we capabele vrouwen hebben? Is het antwoord; ja! Dan ben je op het juiste adres beland om samen te laten zien wat de kracht is die wij vrouwen hebben.

Behind the scenes

Ik vertel jou graag meer over onze kracht, kwaliteit en kunde in deze video….

Bas van Pelt

Bas: ‘Ik geloof dat jij een verschil kunt maken in onze wereld. Als jij gelooft in jezelf, durft te staan voor je ideaal, en bereid bent om er echt voor te gaan, kun je alles bereiken wat je wilt.’

http://www.vrouwenondernemersmindset.nl/

Creëer je Droombedrijf: Ben jij er aan toe om je bedrijf te laten groeien? Om met minder moeite meer resultaten te behalen? Dan is dit jaarprogramma voor jou.

Website Vrouw en Ondernemersmindset

Waar het nu ook tijd voor is, is de lancering van de nieuwe mindset website! Leuk om in dit bericht de website vrouwenondernemersmindset.nl te te lanceren!

Wil je meer weten over de jaartraining? Een review over Bas lezen? Jezelf aanmelden voor de mindsetseries? Of Bas in actie zien? Klik dan door naar de website en meld jezelf aan voor de informatie en gratis training.

Tijd voor cadeautjes

Vandaag lanceren wij officieel de mindset website. Daar zijn we heel erg trots op. Vandaar dat het nu tijd is voor cadeautjes voor ons netwerk. Wat als je al bent aangemeld? Dat kan, er zijn nu al minstens 23 aanmeldingen… Dan komen de drie videos, verdieping, ebook en nog meer (ofwel jouw cadeautjes) vanzelf naar je toe. Heb je het nog niet gedaan? Meld je dan nu aan, en deze cadeautjes zijn voor jou!

Mocht je vragen hebben over de mindset jaartraining, gratis trainingen/video’s of iets anders laat het mij weten!

Geniet van jouw dag!

Met vriendelijke groeten,

Jolanda van Henningen