(leestijd circa 1 minuut)

Bereik 10.000+ ondernemende vrouwen via social media. Op LinkedIn is er een Showcasepagina. Op Facebook een pagina. Allebei bedoeld om via de social media kanalen van Vrouw en haar Netwerk (VehN) promotie te maken voor jouw organisatie/onderneming. Of voor jezelf als ondernemer. Bereik zo meer dan 10.000 ondernemende vrouwen bereiken via één of alle social media platformen.

Community

Naast community management van Vrouw en haar Netwerk en andere zaken geef ik ondernemers graag de mogelijkheid om zichzelf te profileren en/of hun bedrijf te promoten. De doelgroep van Vrouw en haar Netwerk zijn ondernemende vrouwen met en zonder een eigen bedrijf.

Bereik op social media

Vrouw en haar Netwerk is actief op social media. Gebruik #VehN om ons te volgen of ga direct naar onze pagina’s:

VehN ondernemer

De drijvende kracht achter Vrouw en haar Netwerk is Jolanda van Henningen. Ze heeft een brede achtergrond in het bedrijfsleven. In 2009 is zij gestart met OurDream Management, haar eigen bedrijf van waaruit zij al haar activiteiten onderneemt. Lees het verhaal achter Vrouw en haar Netwerk.

Hoe staat VehN er online voor?

Status: promotie via de social media kanalen van Vrouw en haar Netwerk geeft een bereik op Twitter (7.000), en via de communities op Facebook (2.400) en LinkedIn (2.900) volgers en community leden. In totaal bereik je meer eenvoudig meer dan 10.000+ vrouwen. Interesse? Ik vertel jou graag meer over de mogelijkheden tijdens een kop koffie.

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Hennningen Community Manager en social media adviseur.