Het verhaal van Jolanda – Even voorstellen

Mijn naam is Jolanda van Henningen. Het verhaal van het vrouwennetwerk Vrouw en haar Netwerk (VehN) begint in 2010. VehN is een platform voor ondernemende vrouwen met of zonder een eigen onderneming die zich online willen profileren en hun netwerk willen vergroten. Dit kan ook offline bij diverse events en congressen die ik met plezier, vaak in samenwerking met andere professionals, voor Vrouw en haar Netwerk en andere organisaties organiseert.

Vrouw en haar netwerk

Ik ben gestart met Vrouw en haar Netwerk, omdat ik het gevoel had dat heel veel netwerkevents goed in elkaar zitten, alleen miste ik heel vaak toch iets aan het event. Zoals bijvoorbeeld voldoende eenvoudig te bereiken parkeergelegenheid, gastvrouwen en/of -heren die jou als nieuwkomer begeleiden of een ander belangrijk aspect om succesvol netwerken voor ondernemende vrouwen niet in de weg te staan. In 2015 heeft het ondernemende vrouwen netwerk haar 5-jarige bestaan gevierd in Villa Mooi Zeist. Ondernemend ingesteld zijn om een succes te worden is een prima idee maar wij vrouwen moeten ook iets anders doen. Iets wat we meestal niet zo gewend zijn en dat is o.a. keuzes maken hoe je wilt leven. Meer daarover kan je lezen in de blog Creëer je Droombedrijf.

Hestia Ladies Line up

Tijdens Business Events, en andere events, kan de Hestia Ladies Line-up met ladies van Ladies Business Club Hestia een rol van betekenis spelen. In de planning staat een mega groot Business Event speciaal voor ondernemende vrouwen met een BN-er in de regio #020 georganiseerd. Onderwerp; succesvol ondernemerschap, op dit moment wordt er achter de schermen druk aan gewerkt.

Wil je een overzicht van online social platformen zoals, Twitter, Facebook en LinkedIn, waar Jolanda zakelijk op actief is? Klik dan hier en zie een eerdere LinkedIn bericht.

Promotie en profileren via social media; bereik 10.000+ ondernemende vrouwen

Op LinkedIn is er een Showcasepagina en op Facebook een pagina om via de social media kanalen van Vrouw en haar Netwerk promotie te maken, voor jouw organisatie/onderneming of voor jezelf als ondernemer, om zo meer dan 10.000 ondernemende vrouwen te bereiken via één of alle social media platformen.

Vrouw en haar Netwerk is online te vinden op diverse social platformen. Op Twitter heeft zij 7.000 volgers. Via de communities op Facebook met 2.500 leden en LinkedIn met 2.900 leden is zij zeer actief online op social media.

Wil jij jouw onderneming, dienst of product promoten via de social mediakanalen van Vrouw en haar Netwerk (bereik 10.000+ ondernemende vrouwen), en/of op haar website? Wil je jezelf profileren? Neem dan contact op met community manager Jolanda van Henningen via 06 36 123 589, zij verteld jou graag meer over het houden van een online campagne.

Bereik 10.000+ ondernemende vrouwen via social media:

Bezig bijtje en spin in het web

Eigenlijk heb ik niets met insecten en spinnen. Tenminste dat dacht ik. Toch past allebei de beschrijvingen van “spin in het web” en “bezige bijtje” bij mij als profesional prima. Ik ben graag bezig met interessante zaken te managen, zowel online als offline, die te maken hebben met capabele vrouwen maar ook met ondernemende mannen, samenwerken en ondernemerschap. Dat doe ik als (interim) manager en community manager door het opsporen en oplossen van uitdagingen en het behalen van de gewenste resultaten. Mocht je het interessant vinden, mijn ‘werk’ is online samengevat onder mijn persoonlijke paraplu; mijn OurDream pagina op LinkedIn. Wil jij deze pagina ook volgen? Dat kan hier, dank je wel alvast!

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Hennningen Community Manager en social media adviseur.

Grote delen van dit verhaal is eerder via de website van Vrouw en haar Netwerk gepubliceerd.

#profileren #promoten #ondernemende #vrouwen #community #online