Regelmatig deelt Vrouw en haar Netwerk in samenwerking met Vrouw PLUS een leerzame blog van een expert met tips speciaal voor jou, ondernemende vrouw met en zonder een eigen onderneming. Nu delen wij met heel veel plezier de ondernemende tips blog januari 2020. Deze maand is het een inspirerende blog over event support van Marlou Visser.

Stel je voor 

Ik ben Marlou Visser. Ik woon in Eindhoven en ben opgegroeid in een dorp naast Eindhoven (Nuenen). Ik kijk terug op een vrij onbezorgde jeugd. Groeide op in alle vrijheid. School was niet mijn beste vriend.
Na mijn mbo-opleiding ben ik au-pair geweest in de grootte stad, New York. In dit jaar heb ik mezelf wat meer ontwikkeld en ben ik zelfstandiger geworden. Ik had dit jaar een eigen netwerk opgebouwd met Nederlandse au-pairs.
Ik heb ontzettend veel passie voor mijn werk. Ik vind het heerlijk om anderen in de watten leggen. Ik ben sociaal, enthousiast en ik kan ook erg aanwezig zijn.

Hoe heet je bedrijf en wie is je doelgroep?

Ik ben de trotse eigenaar van Marilou Event Support. Ik ondersteun met alle plezier en toewijding coaches die een live training, workshop of masterclass willen geven.

Waarmee help je jouw doelgroep?

Met Marilou Event Support wil ik echt het verschil maken voor coaches.
Ik onderscheid me van event managers die from scratch het event voor deze coaches gaat organiseren. Ik ben juist diegene die op deze dag alle zorgen uit handen neemt, maar dat deze coaches juist alles zelf in de hand kunnen houden.
Ik zorg op deze live trainingsdagen, workshops of masterclasses dat deze coaches staan te stralen, goede focus houden op hun training en echt goed contact kunnen maken met hun (ideale) klant. Dit doe ik als gastvrouw, maar ik zorg ook dat met de styling is rekening gehouden met de huisstijl van deze coach. En ik zorg voor een goede flow tijdens de dag. Ik houd de tijd bij en heb hierbij voortdurend contact met de locatie.
Maar ik help ook ondernemers die graag een netwerkevent willen organiseren.

Eindejaarborrel Ladies Business Club Hestia Landgoed Zonheuvel,

Wat is je grootste droom?

Natuurlijk wil ik op deze dag zorgen dat deze coach met een goed gevoel terug kan kijken op zijn of haar dag. Wanneer deze coach een succesvolle dag heeft gehad, is mijn dag voor de volle 100% geslaagd en ga ik met een voldaan gevoel naar huis!

Ik zou het super gaaf vinden als ik hiermee internationale bekendheid zou krijgen. Dat ik (samen met mijn team) echt een verschil kan maken voor deze coaches. Echt onderscheidend zijn.
En daarna wil ik in de toekomst een goede leerschool zijn waar startende ondernemers echt leren hoe zij in de evenementenwereld een goedlopend bedrijf kunnen hebben met goede eigen focus op wat je zelf als persoon wil uitstralen.

Wat is jouw tip?

Zorg te allen tijde dat je tijdens jouw live event jezelf blijft en heb duidelijk voor wie je jouw event wilt organiseren. Zet de intentie uit voor hoeveel deelnemers/gasten jij jouw event wilt houden.

Contactgegevens
Naam: Marlou Visser
Bedrijfsnaam: Marilou Event Support

Auteur Marlou Visser

Website: www.marilou-eventsupport.com
E-mail: marlou@marilou-eventsupport.com

Te volgen op social media:
LinkedIn, Facebook en Instagram.

 

Blogreeks ondernemende tips

De start van deze blogreeks was in maart 2018 door Jolanda Wicherson. Maar ook deze toppers hebben een blog geschreven: Jolanda van der Steen met ondernemende tips juni 2019 en Susan Veldkamp met ondernemende tips april 2019. Wil jij ook meedoen aan deze blogreeks? Informeer wat de mogelijkheden zijn via het contactformulier van de website.