Breaksessies vol met inspiratie en kennis

De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij. Het is nu februari 2020 en Vrouw en haar Netwerk heeft een aantal cadeautjes voor jou klaarliggen. Deze maand krijg jij tijdens het eerste online break sessie, een korte inspirerende webinar. Het onderwerp is social media en community management. Deze sessie duurt circa 15 minuten. Een echte break in jouw werkdag. In de volgende maanden gaan wij door met het breaken van jouw werkdag. Dan doen we het 5 minuten korter. In 10 minuten brengen wij jou volop inspiratie door een kijkje te nemen in een atelier van een kunstenares uit Groningen. Beide sessies zijn online en gratis.

20 februari 2020

Hoe staat het met jouw social media performance?

Tijdens de webinar vertel ik jou, LinkedInnerd Jolanda van Henningen, in maximaal 15 minuten waarom meer inzicht in jouw social media performance jou helpt om betere online keuzes te maken. Wat doe je niet, wat doe je wel op social media? Door deze sessie ontvang je meerdere online tips die jou verder gaan helpen met jouw social media performance. En aan het eind van deze sessie ontvang jij ook een waardevol netwerk tip om te helpen jouw zakelijke LinkedIn netwerk direct te vergroten.

Samen maken wij jouw online performance beter.

Lees ook mijn blog OurDream management inspiratie voor jou met tips.

#aanbod
#0meting
#social
#media
#community
#management
#Facebook
#YouTube
#Twitter
#LinkedIn

9 maart, 6 april, 4 mei en/of 8 juni 2020

De inspiratie breaksessies online

Je hebt vast al gezien? Vrouw en haar Netwerk gaat in samenwerking met Marianne J Jansen van Atelier de Beeltenis vier keer een breaksessie organiseren in 2020. Ben je die dag aan het werk? Om 10:00 brengen wij jou jouw inspiratie. Rond 10:15 kan je weer lekker verder aan het werk.
Agenda 2020
9 maart – Tekening in essentie
6 april – Beeld, de ruimte in
4 mei – Schilderij als beeld
8 juni – Licht als dimensie

Deze vier inspiratie sessies duren circa 10 á 15 minuten en zijn gratis en online. Je kunt dus thuis blijven. En ook mannen zijn tijdens de webinar van harte welkom!
Meer informatie van alle Breaksessies is te vinden via de bedrijfspagina van Vrouw en haar Netwerk hier op Facebook. Bekijk daar alle breaksessies van 2020.
Graag tot binnenkort online!
Onderwerp = #kunst

Overzicht van alle break sessies

Alle vijf de momenten (we beginnen in de ochtend om 10:00) vindt je hieronder terug via de eigen eventpagina op LinkedIn of Facebook.

Voor al deze sessie is het nodig dat je over een laptop met Wi-Fi beschikt en dat je lid bent van de community van Vrouw en haar Netwerk op Facebook. En vergeet niet dat je vooraf een kop koffie, thee en/of een glas water voor jezelf regelt. Deze community is (tijdelijk) ook voor ondernemende mannen beschikbaar. Welkom in de community en bij de online breaksessie!

Voor jouw informatie

Wil je deelnemen aan 1 of meerdere breaksessie? Meld je dan online aan. En zorg dat je op het juist moment (circa een aantal minuten van te voren voor de aanvang van de event ) aanwezig bent in de community van Vrouw en haar Netwerk op Facebook. Ben je nog geen lid? Vraag dan jouw lidmaatschap (gratis) een aantal dagen voor de aanvang van de breaksessie aan via deze community op Facebook.

Alle break sessies zijn gratis en online. We blijven dus in thuis. We gaan niet naar Groningen. Al mag jij dat uiteraard altijd doen, op een ander moment, in overleg met Marianne J Jansen. En ook mannen zijn tijdens de webinar van harte welkom!

 

Auteur Jolanda van Henningen, community manager en LinkedIn Nerd

 

 

One Response to Breaksessies vol met inspiratie en kennis

  1. admin schreef:

    We hebben zojuist van de organisatie en de inspiratiebrenger vernomen dat ze er beide klaar voor zijn maandag! Ben jij er ook bij?

    Ja. zorg dat je om 10:00 precies in deze community bent: https://www.facebook.com/groups/CommunityVrouwEnHaarNetwerk/

    Graag tot maandag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *