STRAIGHT-LINE COACHING EVENT

Business Event door Vrouw en haar Netwerk en partners

Tijdens dit exclusief business event ontdek je waarom veel ondernemers vaak falen in het bereiken van de dingen die echt belangrijk zijn voor ze. Vervolgens leer je wat bepalend is om wel de resultaten te boeken die je wilt, zowel in je persoonlijke als zakelijke leven.

In 1 uur tijd krijg je zicht op wat ondernemers en mensen tegenhoudt om echt effectief te zijn. Je ontdekt waar je steelt van jezelf, waar je kansen en mogelijkheden laat liggen en vervolgens aan je voorbij laat gaan en hoe je dit om kunt draaien.

Waar we aan werken:

  • Je komt tot de kern van waarom je staat waar je nu staat en niet daar waar je graag wilt staan
  • Je ontdekt wat er nodig is om te komen daar waar je wil komen en belangrijker nog; wie je daarvoor moet zijn.
  • Je krijgt helderheid en kunt direct weer effectieve beslissingen maken
  • Je start met het oplossen van zaken die je al jaren met je meedraagt
  • Je kunt stoppen met zoeken – en starten met het creëren, van wat je wilt
  • Je kunt direct starten met je ideeën in de fysieke wereld te brengen, waar ze bijdragen en goeds kunnen doen

Voor wie?

Voor de ondernemer die altijd openstaat voor groei & expansie. De ondernemer die weet dat er overal iets te leren valt, maar er wel graag voor kiest om te “leren” van absolute professionals.

Het is heel simpel, deze training maakt alleen maar een echte impact als je iemand bent die meer uit zijn/haar business en leven wil halen dan je tot nu toe doet. Niet omdat dit beter is, maar simpelweg omdat het kan!

Weten dat er meer in jou en je business zit dan je er nu uithaalt, en niet alles op alles zetten om het er wel uit te halen, is niks anders dan jezelf bedriegen en voorliegen. Dit is niet goed of fout, maar wel eeuwig zonde.

Straight-Line Leadership

Straight-Line Leadership wordt wereldwijd gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen en direct resultaat te creëren, in zowel je persoonlijke als zakelijke leven.

Jean Paul van Opstal is jaren geleden gestart als ‘gecertificeerde Straight-Line coach’ en werkt met High-end ondernemers uit de top van de Europese business wereld. Tijdens de training ontmoet je Jean Paul en laat hij je persoonlijk zien en ervaren wat de impact is van Straight-Line Leadership, op jouw persoonlijke en zakelijke leven.

Vrouw en haar Netwerk Business Event

29 september 2016 organiseert Vrouw en haar Netwerk met partners een gratis exclusief Business Event met als keynote: Jean Paul van Opstal. Wil jij ook bij dit gratis exclusief Business event aanwezig zijn in de regio Utrecht? Meld je dan aan via het Facebookevent of stuur een e-mail naar Jolanda van Henningen via jolanda@ourdream.nl.

Jean Paul van Opstal