Het was bijzonder aangenaam dinsdag 10 december 2019 tijdens de #Eindejaarborrel van de #Ladies #Business #Club #Hestia en haar businesspartners op Landgoed Zonheuvel
  • Dank je wel alle deelnemers van de Eindejaarborrel voor jullie deelname! Het is fijn om zoveel positieve reactie te mogen ontvangen. Hierbij 1 reactie van een deelneemster: “de Eindejaarborrel bijeenkomst is als een warm bad”.
Volgend jaar doen we het nog een keer! Noteer alvast in jouw agenda 8 december 2020.
Aanmelden kan via een reactie op dit bericht in één van de communities van Vrouw en haar Netwerk je dan alvast aan op LinkedIn of Facebook. Alvast bedankt voor de moeite, eind september ontvang jij een separate uitnodiging voor de Eindejaarborrel 2020.

Hieronder een korte impressie Eindejaarborrel 2019 van de Ladies  Business Club Hestia en haar business partners.

Keynote Angelina Jochems

 

 

Presentatie Succes is een keuze

 

De Ladies Business Club Hestia wenst iedereen een heel fijn gezond en plezierig nieuw business jaar toe!

 

 

 

Eindejaarborrel Ladies Business Club Hestia Landgoed Zonheuvel te Doorn

 

Initiatiefneemster Jolanda van Henningen

Eindejaarborrel Ladies Business Club Hestia Landgoed Zonheuvel te Doorn

Eindejaarborrel Ladies Business Club Hestia

Eindejaarborrel Ladies Business Club Hestia

Eindejaarborrel Ladies Business Club Hestia

 

 

 

 

 

Ladies Business Club Hestia

Netwerken is goed. Verbinden is nog beter.

2020

Diners, van 16:00 tot 20:00:

  • 11 februari
  • 19 mei
  • 8 september
  • 10 november

Inspiratie dag van 10:00 tot 16:00 inclusief netwerklunch:

  • 7 april
  • 6 oktober

Eindejaarborrel georganiseerd voor en door alle samenwerkingspartners

  • 8 december
  • We starten om 16:00 en hebben een verrassingspreekster. Wil je een terug kijkje naar de vorige borrel? Bekijk de foto’s via de Facebookpagina.

Zet deze event data alvast in jouw agenda!

Hestia laatste nieuws

Ik ben verheugd om te melden dat een zestal Ladies Business Club Hestia diner en dagevents in 2020 door een nieuwe business partner wordt georganiseerd. Hierbij introduceer ik jullie Denise Hermenet, de nieuwe eventorganisator van de Ladies Business Club Hestia.

Denise; graag stel ik mij even voor aan jullie. Ik ben Denise Zwamborn-Hermenet, 32 lentes jong en woonachtig in Woerden.

Sinds een jaar of 7 heb ik mijn eigen massagepraktijk en sinds 1 jaar werk ik ook als zelfstandig reisagent, ofwel ik run een eigen reisbureau zonder fysieke winkel.

Beide zijn een enorme passie van mij en ben ik dan ook trots op dat ik dit als beroep mag doen. Ik ben dus zzper en het ondernemen vind ik ook erg leuk om te doen.

In het verleden heb ik al meerdere kleine evenementen georganiseerd als in ladies nights, open dagen, kennismakingsbijeenkomsten voor reizigers etc.

Ik kwam met Jolanda in contact na haar oproep dat ze iemand zocht die wat events voor haar kon organiseren en ik was meteen enthousiast.

Na een leuk gesprek te hebben gehad zijn we vanaf heden de samenwerking aangegaan en ga ik voor de Ladies Business Club Hestia  6 events organiseren in 2020.

Dit zijn 4 diners en 2 inspiratiedagen op verschillende locaties! Uiteraard ken ik jullie nog niet en vind ik jullie mening ook heel belangrijk. Daarom gelijk alvast een vraag aan jullie.

Waar zou jij meer over willen leren in 2020? Welke spreker of welk onderwerp mag echt niet missen op ons event? Mail het naar mij (Denise): relaxandtravel@reiscreaties.nl

Ons 1e event staat al gepland op 11 februari 2020 dus voel je vooral welkom. Meer informatie over het 1e event volgt zeer snel.

 

 

 

Auteur Jolanda van Henningen initiatiefneemster van de Ladies Business Club Hestia