Complimentenwoensdag

Vandaag stellen wij u met trots voor; Paula van ‘t Geloof, Dé Virtual PA:
Beste dames,

Dagelijks word ik op LinkedIn geïnspireerd door ondernemers met ondernemerstips, nuttige bijdragen en waardevolle reacties. Daarom startte ik onlangs vanuit mijn LinkedIn-profiel het inspirerende initiatief: complimentenwoensdag. Met als doel de gewone woensdag om te dopen tot dé dag waarop je wekelijks de kans hebt om iemand in het zonnetje te zetten door een compliment te geven. Want, wist je dat het effect van een welgemeend compliment het beste cadeau is wat je jezelf, je lijf en collega-ondernemer kunt schenken? Je brein trakteert op dopamine en geeft je energielevel een stevige boost!

 

Jolanda van Henningen (red: community manager)  zag dit op haar tijdlijn, reageerde met een compliment én heeft mij gevraagd wekelijks eenzelfde podium in Vrouw en haar Netwerk te creëren.

 

En daarbij heb ik JOUW hulp nodig!

 

Stel jezelf de komende dagen de belangrijke vraag: ✨ Wie heeft mij positief verrast met een inspirerende bijdrage of hartverwarmende reactie?

 

Wil je alvast over deze vraag nadenken? Houd goed deze groep (red: Linkedin groep)  in de gaten, vooral ‪op woensdagochtend‬ om jezelf én een ander dat betoverende gevoel te geven!

 

Tot woensdag!

 

Ik wens je een mooie dag!

 

Jij bent van harte welkom in de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *