Maar Corelle, wat dóe je dan precies?

http://www.corellecoaching.nl/

Deze vraag is mij de afgelopen tijd zo vaak gesteld, dat ik besloot er een apart artikel over te schrijven. In dit artikel lees je wat LifeCoaching en Danscoaching is en waarom ik geloof in beide vormen van coaching maar ook in de combinatie ervan. Ik heb namelijk een methode ontwikkeld om Life- & DansCoaching met elkaar te combineren.

In dit artikel leg ik uit wat LifeCoaching is. Daarna vertel ik je alles over Danscoaching. Aan het einde van dit artikel kun je lezen waarom de combinatie van deze twee vormen van coaching zo prachtig is.

Wat is LifeCoaching?

Het doel van LifeCoaching is om het geluksgevoel op alle levensgebieden te verhogen. Ik ga samen met jou op zoek naar jouw persoonlijke bron/drijfveer. Wat wil jij écht? Ook al besef je het je misschien niet, je hebt zelf de antwoorden op je vragen al in je. Maar het lukt je niet altijd om deze ook te vinden.

Om deze antwoorden te vinden, onderzoek je samen met mij de antwoorden op drie wezenlijke levensvragen:

 • Wie ben ik?
 • Wat kan ik
 • Wat wil ik?

Om gelukkig te zijn heb je voldoende zelfkennis nodig en innerlijke vrijheid. Tegenwoordig heeft iedereen het druk, in de waan van alledag vergeten we vaak onszelf. Ons leven wordt steeds vaker bepaald door andere mensen. We leven niet het leven, dat we willen leven.

http://www.corellecoaching.nl/mijn-werkwijze/

Grotografie – Mariska de Groot 2015

Bovendien kan je geluk verstoord worden doordat je het verkeerde werk doet, te weinig voor jezelf opkomt of onverwerkte ellende uit je verleden nog met je meedraagt. Wil jij ook een betere balans tussen werk en vrije tijd? Wil jij het ook rustiger aan gaan doen, maar weet je niet hoe? Veel mensen zien zelf geen mogelijkheden om iets in hun leven positief te veranderen. LifeCoaching is erop gericht de rode draad in jouw leven op te sporen die jouw geluk verstoort, waarbij we alle facetten van jouw leven onder de loep nemen.

Met een Lifecoach kun je o.a. werken aan:

 • Meer zelfvertrouwen
 • Positiever zelfbeeld
 • Beter omgaan met kritiek
 • Beter omgaan met stress
 • Betere communicatie
 • Verbeteren van de relatie met jezelf en met anderen
 • Meer bewustwording
 • Meer balans in je leven tussen werk en privé
 • Ontdekken van je talenten en passies
 • Innerlijke vrijheid

Als je hier iets van herkent bij jezelf in je dagelijks leven en je wilt dit positief veranderen, dan raad ik je aan een afspraak met mij in te plannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ben in staat om op een andere manier te kijken naar datgene wat jou al langere tijd in de weg zit. Ik geef je meer bewustwording, nieuwe inzichten en een andere kijk op zaken.

Wat is DansCoaching?

DansCoaching is een vorm van coaching waarbij je letterlijk en figuurlijk in beweging wordt gebracht. Dans en beweging in combinatie met korte gesprekken zijn het middel tot bewustwording, ontwikkeling en verandering.

Hiervoor hoef je geen danspasjes te kennen of te leren!

DansCoaching heeft een onderzoekend en speels karakter en is plezierig en ontspannen. Het resultaat is dat je beter in contact komt met wat er binnen in jezelf speelt. En hoe je daarmee om kunt gaan in het dagelijks leven. Van beweging kom je tot beleving. Daardoor krijg je vaak verrassende inzichten. Hierdoor verhoog je je bewustwording en kijk je op nieuwe wijze naar jezelf en je droomdoelen.  Ben je benieuwd wat een danscoachworkshop JOU nog meer kan opleveren?

Lees dan verder op de website van Corelle. Wil jij binnenkort Corelle in actie zien? Vrouw en haar Netwerk heeft het genoegen om binnenkort (event in mei 2017) in samenwerking een workshop in de regio Utrecht met Corelle in de agenda te zetten waar jij ook aan mee kan doen. Geïnteresseerd? Hou dan deze website en de agenda van Vrouw en haar Netwerk in de gaten.

http://www.corellecoaching.nl/

Corelle Strikker Persoonlijk ontwikkelingscoach bij Corelle Coaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *