Sinds een aantal maanden is er een prachtige nieuwe samenwerking ontstaan tussen Bas van Pelt van Bas van Pelt Training en Jolanda van Henningen van Vrouw en haar Netwerk en de Ladies Business Club Hestia.

Jolanda;  ‘Ik wil graag laten zien dat wij vrouwen samen de kracht hebben om onszelf net zo krachtig of zelfs krachtiger neer te zetten als capabele mannen. We zijn goed, we hoeven het alleen nog te laten zien. Om te bereiken dat wij allen sterker en succesvoller worden heb ik de hulp ingeschakkeld van Bas.”

Mindset Meesterschap – jaartraining 

Bas van Pelt; ‘Ik geloof dat jij een verschil kunt maken in onze wereld. Als jij gelooft in jezelf, durft te staan voor je ideaal, en bereid bent om er echt voor te gaan, kun je alles bereiken wat je wilt.’

Creëer je Droombedrijf: Ben jij er aan toe om je bedrijf te laten groeien? Om met minder moeite meer resultaten te behalen? Dan is dit jaarprogramma voor jou.

Let op: inschrijven kan alleen als je lid bent van één van de communities Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn en/of Facebook. Wil je alle informatie en gratis trainingen ontvangen, laat ons dan weten waar we het naar toe mogen sturen, en wij sturen je als bonus het Mindsetboek (ebook) gratis op.

Werk aan je Mindset en je Bedrijf

Verdubbel je impact, je omzet en je vrije tijd. Bijna elke ondernemer wil meer klanten, maar niet elke klant is even waardevol. We willen allemaal wel meer omzet, maar niet als we dan minder vrije tijd hebben of als we dan minder leuk werk moeten doen. En al helemaal niet als we daarvoor nog minder per uur gaan krijgen.

Je bedrijf is slechts een middel om je ideale leven mogelijk te maken. Durf te kiezen voor hoe jij wilt leven.

In onze jaartraining werken we aan je mindset, je vaardigheden en je strategie. We leren je een bedrijf te bouwen wat waardevol is voor jou, voor je klanten en voor je omgeving.

Lees meer over de jaartraining via de website.

Wil jij je aanmelden voor de jaartraining Creëer je Droombedrijf? Voor vrouw en haar netwerk hebben we een aanbieding mogelijk gemaakt van € 199,- per maand. In de voorinschrijving is dit zelfs € 99,- per maand ( tot 1 maart of zodra de eerste groep volzit ). Betaling geschiedt per halfjaar of per jaar. Om de kwaliteit van de training te borgen is het alleen mogelijk het gehele jaar te volgen. Aanmelden kan hier.

Heel graag tot in de maart bij de mindset training!

 

http://www.vrouwenondernemersmindset.nl/

Inspirerend Spreker | Trainer bij Bas van Pelt Training

Jolanda van Henningen

Community Manager, social media adviseur en expert #socialmindset.