De eerste VehN PLUS week vol met onthullingen

10 voordelen van de lidmaatschap van Vrouw en haar Netwerk PLUS

De eerste week met PLUS onthullingen is voorbij. Het is tijd voor een VehN PLUS update.

10 PLUSsen

Officieel beginnen we in per 1 september 2018 met VehN PLUS. Maar voor de early birds bieden wij de mogelijkheid om tegen een zeer gunstige investering lid te worden en per direct te genieten van alle 10 de PLUSsen. Als PLUS lid zie je direct welke 10 PLUS voordelen er nu zijn en welke PLUSsen er binnenkort nog bij gaan komen.

PLUS in de nabije toekomst

Dit jaar en in 2019 gaan we meer dan 10 PLUSsen presenteren. Sterker nog, de extra PLUS 11, 12, 13 en 14 zijn al bijna gereed. Maar zover zijn we nu nog niet. Eerst laten we zien waarom jij ook lid wilt worden en dan doen we door de 10 PLUSsen te belichten. De eerste 5 PLUSsen zijn deze week bekend gemaakt via de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn en Facebook. In de volgende blog presenteren wij de volgende 5 PLUSsen. Speciaal voor iedereen (ondernemende vrouw met een LinkedInprofiel) die dit jaar gaat starten met PLUS.

De eerste vijf PLUSsen, onthuld

PLUS 1 – Effectief Netwerk uitbreiding

Waarom wil jij lid worden van VehN PLUS? Omdat je samen met anderen heel veel kan bereiken. Samen kom je verder en sta je sterker. PLUS biedt jou een effectief vrouwelijk online netwerk. Dit netwerk is bedoeld voor ondernemende vrouwen om meer uit hun zakelijk netwerk te halen.

#netwerken #netwerk #ondernemende #vrouwen #community #online #verbinden #samenwerken #profileren #promoten #Light #USP #schitteren

PLUS 2 – Zelf een Vrouw en haar Netwerk event organiseren

Samen zetten wij een interessant event neer voor de ondernemende vrouwen van Vrouw en haar Netwerk. Uiteraard is een groot deel van de opbrengst van het event voor jou. Heb jij iets interessant te vertellen? Of wil jij iemand anders op het podium zetten? Samenwerken?

#netwerken #netwerk #ondernemende #vrouwen #community #online #verbinden #samenwerken #profileren #promoten #Light #USP #schitteren

PLUS 3 – Jouw YourLight campagne met 10.000 cent korting

Heb jij een event of boek dat je in de picture wil zetten? Of wil je jouw bedrijf of jezelf online belichten? Dat en nog veel meer kan je allemaal doen via het online platform van Vrouw en haar Netwerk en daarmee bereik je meer dan 10.000 ondernemende vrouwen. Jouw eerste campagne kan je alleen als VehN PLUS lid met € 100,00 korting starten. Een standaard VehN promotie kost exclusief korting en btw € 350,00.

#netwerken #netwerk #ondernemende #vrouwen #community #online #verbinden #samenwerken #profileren #promoten #Light #USP #schitteren

PLUS 4 Gratis advies gesprek over profilering

Hoe kan ik het beste mijn bedrijf/onderneming profileren online? Is een community iets voor mij? Welke stappen wil ik nemen om mijn bedrijf effectief te promoten? Allemaal vragen waar ik jou graag verder mee help. Samen kijken we wat PLUS en social media voor jou te bieden heeft en hoe we dit gaan inzetten (stappenplan).

#netwerken #netwerk #ondernemende #vrouwen #community #online #verbinden #samenwerken #profileren #promoten #Light #USP #schitteren

PLUS 5 Eén keer gratis op het podium

Gratis op een podium jouw verhaal vertellen kan via een Hestia Ladies line-up en duurt circa 10 minuten. Tijdens één event van Vrouw en haar Netwerk of één van haar business partners mag jij jezelf op het podium presenteren. Jij kies zelf het onderwerp uiteraard hou je rekening met de doelgroep van overwegend ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming.

#netwerken #netwerk #ondernemende #vrouwen #community #online #verbinden #samenwerken #profileren #promoten #Light #USP #schitteren

Wat is mijn investering voor PLUS?

Start je nu (2018) in de maand juli of augustus dan is de eerste jaar voor jou het Early Bird PLUS jaarabonnement slecht € 29,00 i.p.v. € 49,00.

Contact

Aanmelden kan onder andere via de contactpagina op de website van Vrouw en haar Netwerk. Naast het online platform (lancering medio 2019) is er ook een eigen VehN PLUS website in de maak. De verwachte oplevering is later deze maand.

PS: de nieuwe VehN PLUS logo komt eraan, idem van bijna alle business partners van OurDream Management ( OurDream is de paraplu van o.a. Vrouw en haar Netwerk, de Ladies Business Club Hestia en van VehN PLUS! ) Volgende week kan jij ook zien hoe het nieuwe beeldmerk van VehN PLUS er uit ziet. Graag hoor ik daar jouw feedback over!

Wil je meer weten over:

– Alle 10 PLUSsen op een rij

– Jouw investering

– Start VehN PLUS per 1 september 2018

Lees dan online meer: Vrouw en haar Netwerk blog: Allerlaatste update van VehN PLUS

Weet jij al genoeg? En wil jij lid worden van PLUS, meld je dan aan via de contactpagina van de website van Vrouw en haar Netwerk.

Fijn weekend!

3 Responses to De eerste VehN PLUS week vol met onthullingen

 1. Zit jij ook in de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn? Had je de announcement al gezien?

  Bericht: “Het gaat super met PLUS en met mij! Alleen is de tijd soms wel krap en ik ben ook nog toe aan vakantie (gelukkig start deze later deze maand). Maar ik heb nu eerst heel erg mooi nieuws voor iedereen die overweeg om ook VehN PLUS lid te worden. Wil jij deze zomer nog een inspirerende ondernemers boost ondergaan? Inclusief een heerlijke netwerklunch?

  Het eerste VehN PLUS event is al deze maand! Samen met 100 ondernemende vrouwen. Fragment: “Ondernemen is als een spel, je moet de spelregels kennen, zodat je jouw eigen regels kunt creëren.”

  Jij kunt er bij zijn en 2 cadeautjes ontvangen als je er op tijd bij bent. Aanmelden voor de event kan via de website van Queen Petra Duijzer. Ben jij één van de eerste 20 aanmelding voor het VehN PLUS Gamification event dan krijg je haar boek cadeau. Ben je (iets) te laat koop dat haar boek op het event.

  Wil je dit event bijwonen met 25% VehN PLUS korting? Wordt dan lid van PLUS (let op tot 1 september 2017 kan dit tegen een aantrekkelijke Early Bird tarief) en ik vertel jou graag de promotiecode voor de Gamification event.

  Tot vrijdag 20 juli bij MaMa Kelly in Amsterdam?

  #gamification #netwerken #inspiratie #pink #netwerken

  https://www.facebook.com/events/1799419666814924/

 2. De volgende blog met meer over PLUS 6, 7, 8, 9 en 10 komt eraan!

 3. admin schreef:

  Belangrijk VehN PLUS nieuws

  Omdat we deze maand – september 2018 – zijn gestart, mag jij de VehN PLUS jaar met een lager tarief beginnen. Tijdens de september actie is dit slechts € 39,00 en dan ben je lid voor een heel jaar tot 1 oktober 2019. Doe jij ook mee?

  Aanmelden kan via de contactpagina van deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *