Als het goed is heb je het al gezien, alle logo wijzigingen voor OurDream management en Vrouw en haar Netwerk (VehN). En voor de nieuwe initiatieven VehN PLUS en YourLight zijn er ook nieuwe logo’s die wij in deze blog met vlog voor jou onthullen.

De transformatie is voltooid

De transformatie van alle organisaties op social media en websites is voltooid. Overal online zie je bij actuele content het nieuwe logo verschijnen. Mocht je toch nog een oud logo ontdekken of van mening zijn dat de logo ontbreek geef mij dan een seintje en zo nodig pas ik dat direct aan.

Ladies Business Club Hestia

Alleen de Ladies Business Club Hestia logo is ongewijzigd gebleven. Haar slechts paar jaar oude Logo is nog steeds fris en fruitig.

Fragment: “De Ladies Business Club Hestia, haar werkgebied is heel Nederland, is gebaseerd op het effectieve leiderschap principes van Stephen R. Covey. Deze eigenschappen van effectief leiderschap is een methodiek waar je als individu of samen je winst mee kunt behalen.

Vier keer per jaar organiseert de business club een diner event (16:00 tot 20:00) en twee maal per jaar een retraite, training of dagevent (10:00 tot 16:00). ”

Wil je meer weten over de Hestia Club? Neem dan een kijkje op haar website.

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

 

Vrouw en haar Netwerk
is een onderdeel van OurDream Management

Nieuwe YourLight logo en campagne

Speciale aandacht door onder andere een blog op deze website is gegeven aan de bestaande initiatieven OurDream Management en Vrouw en haar Netwerk. Nu zijn de nieuwe initiatieven aan de beurt met een eigen onthulling. Mogelijk had je de logo’s al gezien? We starten in deze blog met YourLight de organisatie die medeverantwoordelijk is voor deze online logo campagne.

Meer over YourLight

Daar waar OurDream Management eindigt qua focus en social media community management ervaring daar begint YourLight. Wil jij een campagne starten om onder de aandacht komen van 10.000 ondernemende vrouwen (met en zonder een eigen bedrijf) neem dan contact op met Jolanda van Henningen van YourLight. We gaan dan eerst kennismaken en daarna starten wij samen een promotie campagne op met als doel jouw organisatie te profileren.

Ben jij PLUS lid? Dan kan je met € 100,00 korting (zie PLUS 3 ) jouw YourLight campagne starten.
Wil jij ook PLUS lid worden? Meld je dan aan via de contactpagina van deze website.

VehN PLUS

Waarom VehN PLUS? Omdat je samen met anderen ondernemende vrouwen en een paar ondernemende mannen heel veel kan bereiken. Samen kom je verder en sta je sterker. PLUS biedt jou een effectief vrouwelijk online netwerk. Dit netwerk is bedoeld voor ondernemende vrouwen om meer uit hun zakelijk netwerk te halen. In vorige VehN PLUS blogs zijn de 10 voordelen belicht. In de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn en op Facebook zijn deze PLUSsen verder uitgelegd. In de planning staan een aantal vlogs maken om de 10 PLUSsen door deze vlogs en de blogs uit te leggen.

Hierbij in het kort de 10 PLUSsen:

PLUS 1 Effectief netwerk uitbreiding Ben jij al lid van de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn of Facebook?

PLUS 2 Zelf een Vrouw en haar Netwerk event organiseren

PLUS 3 Jouw YourLight campagne met 10.000 cent korting

PLUS 4 Gratis advies gesprek over online profilering (promotie) van 30 minuten (live of telefonisch).

*PLUS 5 Eén keer, 10 minuten, op het podium (Hestia Ladies line-up van de Ladies Business Club Hestia

*PLUS 6 gratis livestream sessie op Facebook in de community van VehN van 20 minuten

*PLUS 7 Eén gratis blog op de website van Vrouw en haar Netwerk 

Voor PLUS 5, 6 en 7* is van toepassing dat je een gratis keuze kunt maken voor één van deze drie plussen. Wil je ook nog een tweede of derde PLUS optie doen dan kan dit met een korting van 25%.

PLUS 8 Elke maand nieuwe netwerktips

PLUS 9 Met 15% korting eenmaal een Ladies Business Club Hestia diner event proeven

PLUS 10 Special voor jou 25% korting op alle VehN events tijdens jouw PLUS lidmaatschap

Per 1 september 2018 gaan we van start met dit online platform special voor ondernemende vrouwen. Het jaarabonnement is € 49,00. De eerste blog is via onze site te lezen. Aanmelden kan via het contactpagina op deze website.

Tot de start van het VehN PLUS platform kan jij jouw VehN PLUS jaar met een lager tarief beginnen, het Early Bird tarief is slechts € 29,00. Doe jij ook mee? Aanmelden voor VehN PLUS kan eenvoudig via het contactformulier op deze website.

Alle online platformen op een rijtje

Het kan zijn dat je mogelijk al hier en daar wat linkjes naar de diverse online platformen op social media heb gezien. Hieronder staan ze allemaal op een rijtje. Kom jij ons binnenkort daar ook bezoeken?

OurDream Management

Vrouw en haar Netwerk (PLUS 10)

VehN PLUS

YourLight (PLUS 3)

Ladies Business Club Hestia (PLUS 9)

 

Eerder online verschenen

Nieuw logo voor Vrouw en haar Netwerk

Nieuw logo voor OurDream Management

Meer over VehN PLUS

Waar kan je meer over de vrouw achter deze initiatieven lezen?

Op deze website, lees online Het verhaal van Jolanda.

 

~~Veel plezier en een fijne netwerkdag! ~~

Auteur Jolanda van Henningen Community Manager en online adviseur B2B l Ladies Business Club Hestia l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l YourLight

 

Campagne door YourLight