Duurzaamheid en Business zijn perfect te combineren wanneer je steeds de balans zoekt tussen de 3 p’s: people, planet & profit. Ik ben Sernur Tekin.

Creatief, Pragmatisch, Probleemoplossend en ga voor kwaliteit in mijn leven. Getrouwd en heb 2 schatjes van kinderen. Ben 2,5 jaar ondernemer samen met mijn zakelijke partner en tevens zusje runnen wij Ana Dyla Jewellery en Agency. We produceren eerlijke, duurzame en handgemaakte sieraden. Die wij online en offline verkopen. Daarnaast helpen wij andere ondernemers die een eigen sieradenlabel willen of al hebben in het ontzorgen van hun productieproces en bieden hen de mogelijkheid om duurzaam te produceren.

Ana Dyla

Ana Dyla is een duurzaam sieradenlabel en deelt graag inspiratie voor een bewust en vrolijk leven. Wij zijn een lifestyle merk dat zich op een actieve manier richt op een eerlijke en betere wereld door middel van eerlijke sieradenvan een transparante en duurzame afkomst voor de bewuste vrouw.

Betere wereld

Ik geloof in een betere wereld, waar we allen verantwoordelijkheid zijn voor ons eigen leven, met respect voor mens, natuur en milieu.

Ons doel is om wereldwijd 100 fair banen te creëren. Hopelijk kunnen we jou ook inspireren om bewust te worden van de keuzes die je maakt.

Hoe integreer ik duurzaamheid in mijn leven en business?

Worstel jij met de vragen, hoe integreer ik duurzaamheid in mijn leven en business?

Benieuwd naar hoe ik het heb aangepakt en naar de tips die ik hierin heb?

Dan zie ik je graag op 5 november.
Aanmelden gaat via Eventbrite (graag ook op Facebook aanmelden).

Jouw investering

Een Ladies Businss Club Hestia event (diner met interactieve lezing) bedraagt normaal € 195,00 excl. btw. Voor dit exclusieve Hestia diner event betaal jij slechts € 79,00 (incl. btw en Eventbrite reserveringskosten = € 100,61)

Ben jij Vrouw PLUS lid? Dan krijg jij via PLUS 9 voor dit event 15% voordeel. Jouw ticketprijs is € 59,00 (incl. btw en Eventbrite reserveringskosten = € 75,44 ). Beide tickets kan je via Facebook kopen maar je mag ook rechtstreeks naar Eventbrite.

Programma

16:00 ontvangst
16:15 spreekster Senur Tekin
18::00 diner
20:00 einde bijeenkomst

Locatie

De duurzame en maatschappelijke verantwoordelijke locatie is Landgoed Zonheuvel in Doorn (nabij Utrecht).

Website: landgoedzonheuvel.nl

Bijna alle Hestia events dit jaar zijn voorbij. Wil je weten welke event je gemist hebt in 2019 of wil je meer informatie over de business club, neem dan gerust een kijkje op de website.  Je kunt 5 november nog mee dineren en inspiratie krijgen van Sernur tijdens haar interactieve lezing over duurzaamheid of kom 10 december mee borrelen. We starten om 16:00 en rond 17:30 is er een verrassingsact. De borrel stopt om 19:00. Jouw ticket kan je ook via Eventbrite kopen. Voor beide events zijn wij present op Landgoed Zonheuvel. Ook business mannen zijn tijdens de Eindejaarborrel van harte welkom!

Website: ladiesbusinessclubhestia.nl