“Wat zou het leuk zijn om onze krachten te bundelen en vrouwen verder te helpen, in één dag!”
En zo begon het. Een Blauwe Maandag.

Als coach, tekstschrijver en fotograaf hebben wij alle drie een ander vak maar naast ons vak houden we ons alle drie zeer actief bezig met netwerken.

Blauwe Maandag

“Een coach, een fotograaf en een tekstschrijver als motor voor een blauwe maandag.”

Van ons, voor jullie!
Onder het genot van een wijntje ontstond het idee om ‘iets samen te doen’. Wij kwamen tot de conclusie dat onze drie takken van sport samen een perfecte basis zijn om jou als ondernemende vrouw te helpen bij je profilering. Zowel on- als offline!
Zo gezegd, zo gedaan. De kurk ging op de fles, er moest geslapen worden. De volgende dag met thee, koffie, internet en pen en papier ontstond het idee voor Een Blauwe Maandag! Een intensieve maar zeer doeltreffende dag van- en voor ondernemende vrouwen.

Workin’ 9-to-5!
Daar moest natuurlijk een USP aan te pas komen. En die hebben we gevonden: Want ALLES is aan het einde van deze dag klaar! Van 9 tot 5!

Twee direct toepasbare workshops, een luxe lunch, hapjes, het uitbreiden van je offline netwerk en daarnaast delen wij ons online netwerk met jou! Wat nog meer? Een fotoshoot op een schitterende locatie die je tijdens deze dag meteen op je socialmediakanalen kunt zetten! Waar vind je dat nou nog meer?
Nou bij ons: bij Een Blauwe Maandag!

 

Machella Boot, Samira Elmahi en Esther van der Meer
Lees meer en meld je meteen aan: www.eenblauwemaandag.com