• Aankondiging vakantiestop in de community op Facebook en LinkedIn!

Goedemorgen ondernemende vrouwen, Wil je nog iets doen m.b.t. content? Dan is het deze week jouw laatste kans om in de Facebook community met momenteel 2.500+ leden in 2017 iets bij te dragen. We starten maandag 8 januari 2018 weer met nieuwe content. En willen dan graag weer een reactie van jou ontvangen.

 

VAKANTIESTOP

Vrouw en haar Netwerk vakantiestop is vanaf 18 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018. Deze week en vanaf maandag 8 januari 2018 kan je jouw bijdrage leveren, aan één of meerdere onderwerpen.

Ook op LinkedIn gaan we het rustig aan doen. Maar we blijven de community wel in de gaten houden en zijn we actief als het nodig is. Het is heel fijn dat Vrouw en haar Netwerk regelmatig tot “Your most active groups”op LinkedIn behoort.

YOUR MOST ACTIVE GROUPS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment werken er in de LinkedIn community en in de Facebook community in totaal 4 ondernemende top vrouwen mee om de groepen up to date te houden. Ons doel is om de community op LinkedIn en Facebook actief te houden en de nieuwe leden in de community te verwelkomen.

Speciale dank gaat uit naar Joyce Beckker, Annet Esser, Glenda Vijzelman en Marianne van Erp.

Fijne feestdagen!

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Hennningen Community Manager en social media adviseur.

Met vriendelijke groet,

Jolanda van Henningen

#netwerken

#samenwerken

#ondernemende vrouwen

#community