Er is een tijd voor alles, ook in de politieke – wereld!

Zelf ben ik een nederige burger in onze samenleving die geen perfectie bezit. Ik ben iemand die net als andere nederige burgers binnen ons Gemeente Duiven, Provincie, Nederland Europa en de rest van onze wereld met een ambitieuze droom bezit waar iedere burger met of zonder een handicap en of een lichamelijke verstandelijke beperking kan en mag dromen.

Droom

Misschien is dit een droom die waarschijnlijk wel of nooit uit zal komen. Een droom dat er een toekomst zal komen dat ons land in vrede zal leven en de ware betekenis van mijn motto als van een nederige burger “Samen bouwen voor een eerlijkere, rechtvaardige en gelijkwaardige toekomst ”zal naleven.

Rechtvaardigheid, Gelijkwaardigheid & Eerlijkheid

Mijn mening over de volgende waarheden zijn vanzelfsprekend: dat alle burgers met of zonder een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking gelijk geschapen zijn. Een droom, dat er een toekomst zal komen dat er in onze gemeentes, provincies, land, Europa en de rest van onze wereld alle soorten mensen met de mensen met een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking gezamenlijk aan één tafel zullen schuiven, de tafel van Rechtvaardigheid, Gelijkwaardigheid & Eerlijkheid en één taal zullen spreken, dit is de taal van duidelijkheid en eenvoudigheid die elke burger zal begrijpen!

Samenleving

Een droom, dat binnen ons land, de burgers die het gevoel hebben dat zij verstikt worden door onrecht, ongelijkheid of ongeloof gevoel hebben, dat de politieke – wereld hen niet serieus nemen en vergeten. Deze samenleving ga ik veranderen in een oase van tevredenheid, vrijheid en gelijkheid, ook voor vrouwen en kinderen met een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Burgers

Een droom, dat er een toekomst zal komen, dat de burgers in een wereld zullen leven, waarin men niet beoordeeld worden op gebied van: intelligentie – niveau (hoog of laag), wel of geen (werk) – ervaring, mening, uiterlijk, geloof, zijn/haar verleden, geslacht, afkomst of hun handicap en of lichamelijke of verstandelijke beperking maar beoordeeld worden naar de waarde van ieders karakter, en in een toekomst mogen geloven waarin zij evenveel kansen krijgen als ieder ander in de politieke – wereld op een politieke ambtelijke functie te willen en kunnen uitvoeren!

Met of zonder een handicap

Mijn droom duurt geen seconde, minuut, geen uur, geen dag, geen week, geen maand, geen jaar en ook geen 50 jaar, maar deze droom duurt mijn hele leven lang! Dit is een droom waar iedere nederige burger met of zonder een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking op onze wereld van droomt!

Tijd voor alles

Er is een tijd voor alles, ook in de politieke – wereld! Er is een tijd dat alles veranderd voor wat er is op deze wereld Een tijd om mensen met een handicap of een lichamelijke of verstandelijke beperking een kans te geven om samen met een hoog – politicus in een stop – trein te springen en er is een tijd om elkaar te begrijpen door naar elkaar te luisteren en elkaar de tijd geven!!

Een tijd om de moeilijke Nederlandse te veranderen naar één taal, tijd voor een taal die voor iedereen duidelijk en eenvoudig is en om misverstanden tussen instanties en negatieve – media te voorkomen. Een tijd om bij vele mensen hun ogen te openen en dat het tijd word om de feiten op neus te drukken voor wat er niet mag en kan gebeuren! Een tijd voor nieuwe wetten en regelingen, tijd om oude wetten in ons oude leven los te laten.

Nieuw jasje

Het word tijd dat ons Nederland een nieuw jasje te geven Tijd om samen te bouwen aan een eerlijkere, gezondere en een betere jonge – politieke – wereld! Een tijd om te strijden voor wat ons eerlijk, rechtvaardig en gelijkwaardig is en een tijd om onze kansen te pakken om onze dromen na te leven voor zover het mogelijke is.

Tijd om mensen met of zonder een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking, zieke mensen en de hele arme mensen een eerlijkere, gezondere en een betere toekomst te geven en dat zij evenveel kans hebben en krijgen op een politieke – ambtelijke functie binnen een binnenlands bestuur zodat ook zij gehoord worden!! Dat wat is geweest, is nu.

Gelijke rechten

Een tijd om te beseffen dat iedereen gelijke rechten heeft en dat niemand niet meer of minder waard is dan de ander! En dat wat komen zal.. is al geweest Een tijd om aan andere mensen te denken en een tijd om aan jezelf te denken Een tijd dat binnen ons land RUST, REINHEID, REGELMAAT & VEILIGHEID een rol gaan spelen.

Tijd dat wij met ons alleen niet om MACHT en GELD geven, maar ook RESPECT met elkaar delen! Een tijd om samen te delen want dat maakt macht! en een tijd om samen elkaar kansen geven want dat geeft iedereen kracht! Dat het tijd word om open te staan voor veranderingen, wat we allemaal willen, maar nog niet klaar voor zijn. Het word tijd om onze angsten van ons verleden los te laten en ons te gaan richten op een nieuwe toekomst! En ik zei tegen mezelf: Tijd verdeeld over de goeden en over de slechten want er is een tijd voor alles, maar nu is het tijd voor meer EERLIJKHEID, RECHTVAARDIGHEID en GELIJKWAARDIGHEID!

Tijd voor verandering

Het word tijd voor verandering! Tijd om op te staan voor mensen met een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking, alle zieke mensen en alle arme mensen! Tijd om dit lokaal, landelijk, Europees en Internationaal te veranderen en aan te pakken! met meer eerlijkheid, gelijkheid in de socialistische – democratische wereld waarin hulp en zorg belangrijk is voor ons allemaal! Wie durft er met mij mee te doen?

Eerder op deze website van Vrouw en haar Netwerk gepost door Nita Bouwman; blog Niemand is perfect! 

Auteur = Nita Bouwman -Building together for a better world Because building is our subject!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *