Evenementen

EvenementenVrouw en haar Netwerk is (mede-)organisator van diverse evenementen op diverse locaties in Nederland. Daarnaast is het mogelijk om jouw evenementen, of events in samenwerking met Vrouw en haar Netwerk te promoten op onze pagina. Neem hiervoor contact met ons op over de mogelijkheden.

Naast een online netwerk organiseert Vrouw en haar Netwerk ook netwerkbijeenkomsten op diverse locaties door heel Nederland. Events om kennis op te doen en de mogelijkheid bied om jouw netwerk uit te breiden tijdens een lekkere lunch of borrel op een toplocatie. Jouw investering bestaat uit een acceptabele bijdrage in tijd en geld. Omdat we graag willen weten wat jij op de agenda zou willen zien ontvangen we graag suggesties voor onderwerpen en workshops. Ook zoeken wij ondernemende vrouwen via VehN PLUS  die het leuk vinden om één of meerdere events onder de paraplu van Vrouw en haar Netwerk te geven en/of te organiseren.

Mocht je een mooie locatie weten, of samen een event wilen organiseren of op een andere wijze willen samenwerken dan horen we dat ook graag. Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar jolandavanhenningen@gmail.com.

 

Overzicht

2018 

Alle Vrouw en haar Netwerk PLUS events en van haar businesspartners zijn ook
te vinden via het Facebook events overzicht.

Heel graag tot ziens op één van deze netwerkevents!

Profileren promoten LinkedIN