Evenementen Agenda

EvenementenVrouw en haar Netwerk is (mede-) organisator van inspirerende evenementen op diverse locaties in Nederland. In samenwerking met de Vrouw PLUS leden (PLUS 2 ) komen er steeds meer interessante events speciaal voor ondernemende vrouwen op de agenda.

Daarnaast is het mogelijk om jouw evenementen, of event te promoten op deze pagina of op een andere succesvolle wijze. Het online bereik is circa 10.000 ondernemende vrouwen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Naast een online netwerk organiseert Vrouw en haar Netwerk ook netwerkbijeenkomsten op diverse locaties door heel Nederland. Events om kennis op te doen en de mogelijkheid bied om jouw netwerk uit te breiden tijdens met een lekkere lunch of borrel op een toplocatie. Jouw investering bestaat uit een acceptabele bijdrage in tijd en geld. Omdat we graag willen weten wat jij op de agenda zou willen zien ontvangen we graag suggesties voor onderwerpen en workshops. Ook zoeken wij ondernemende vrouwen die het leuk vinden om één of meerdere events onder de paraplu van Vrouw en haar Netwerk te geven en/of te organiseren.

Mocht je een mooie locatie weten, of samen een event willen organiseren of op een andere wijze willen samenwerken dan horen we dat ook graag. Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar jolandavanhenningen@gmail.com.

Overzicht

Alle inspirerende events speciaal voor ondernemende vrouwen staan hieronder in de evenementen agenda. Wil je meer informatie over een specifiek event? Dat kan op meerdere manieren. Je kunt klikken op de event. Of als het een VehN PLUS of een Ladies Business Club Hestia event is kan je op deze webpagina ook naar beneden scrollen zodat je alle VehN PLUS of Ladies Business Club Hestia events bij elkaar kan zien. Daar kan je ook zien wie de organisator en of spreker is en staan alle gastevents met de persoon erbij die het organiseert of geeft vermeld en bij elkaar. Vragen of suggesties? Gebruik hiervoor de contactpagina om jouw input door te geven.

Evenementen Agenda

2019

Augustus

15 Gratis online Vrouw PLUS spreekuur augustus 2019

23 Internationale Dag ter Herinnering aan de Slavenhandel en de Afschaffing ervan

 

September

10 Inspirerend dineren en een interactieve lezing met de Ladies Business Club Hestia

op Landgoed Zonheuvel in Doorn (prov. Utrecht)

12 Gratis online Vrouw PLUS spreekuur september 2019 om 10:00

12 Gratis webinar Vrouw PLUS om 19:30

17 Prinsjesdag

24 Inspirerend event inclusief netwerklunch met de Ladies Business Club Hestia

op Landgoed Zonheuvel in Doorn (prov. Utrecht)

 

 

 

 

 

 

 

Oktober

04 Dierendag

08 Inspirerend event inclusief netwerklunch met de Ladies Business Club Hestia

17 Gratis online Vrouw PLUS spreekuur oktober 2019

29 Internationale Internetdag

November

05 Inspirerend dineren en een interactieve lezing met de Ladies Business Club Hestia

op Landgoed Zonheuvel in Doorn (prov. Utrecht)

11 Elfde Van De Elfde

14 Inspiratie Business dag inclusief netwerklunch door Vrouw PLUS in Amsterdam

 

December

07 Nationale Vrijwilligersdag

10 Eindejaarborrel georganiseerd door de Ladies Business Club Hestia in samenwerking met Vrouw en haar Netwerk , Vrouw PLUS, YourLight en OurDream Management op Landgoed Zonheuvel in Doorn (prov. Utrecht).

12 Gratis online Vrouw PLUS spreekuur december 2019

2020

Januari

16 Gratis online Vrouw PLUS spreekuur januari 2020

Februari

11 Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de Wetenschap 2020 

Maart

08 Internationale Vrouwendag

April

02 Wandel naar je Werk-dag

Mei

 

Juni

Juli

Voor meer informatie klik door op de genoemde event of neem hieronder een kijkje voor meer relevante informatie over Vrouw PLUSLadies Business Club Hestia en gastevents.

 

 


Hierboven zie je de agenda met alle interessante events erin. Hieronder vertellen wij meer over gastevents, de Ladies Business Club Hestia en Vrouw PLUS. Enjoy!

 

Gastevents

  • Heb jij ook een interessant event voor ondernemende vrouwen? Geef het dan aan ons door en wij zetten jouw event graag in de agenda.

 

Ladies Business Club Hestia

4 maal | Lezing Diner | 4 uur event
2 maal per jaar een inspiratie event | Inclusief netwerklunch en wandeling | dag event

 

 

—————————————————————————————————————————————
—————————————————————————————————————————————

Vrouw PLUS

Uiteraard gaat ook dit jaar er verschillende Vrouw PLUS events plaatsvinden, nieuw:

Vrouw PLUS 11

La Fontaine – ‘Ont-wikkel en Groei!  

  • Bekijk op de website alle events en 10 PLUSsen.

De Ladies Business Club Hestia nodigt iedere betrokkenen, belangstellende of lid van Vrouw en haar Netwerk en Vrouw PLUS uit om 10 december 2019 mee te borrelen op Landgoed Zonheuvel in Doorn! Meer informatie komt er binnenkort aan!

Nieuwe data van andere interessante events en organisaties voor ondernemende vrouwen. Weet jij één event of organisatie die hier ook bij hoort? Geef ons een seintje en wij voegen het graag toe!


 

 

2020

Wij vieren graag samen met jou het 10 jarige bestaan van Vrouw en haar Netwerk! Heb jij suggesties of tips? Ontmoet ons live tijdens één van bovengenoemde events of neem online contact met ons op!

Alle Vrouw en haar Netwerk en Vrouw PLUS events en events van haar businesspartners zijn ook
te vinden via het Facebook events overzicht.

Heel graag tot ziens op één van deze netwerkevents!