Evenementen

EvenementenVrouw en haar Netwerk is (mede-)organisator van diverse evenementen op diverse locaties in Nederland. Daarnaast is het mogelijk om jouw evenementen, of events in samenwerking met Vrouw en haar Netwerk te promoten op onze pagina. Neem hiervoor contact met ons op over de mogelijkheden.

Naast een online netwerk organiseert Vrouw en haar Netwerk ook netwerkbijeenkomsten op diverse locaties door heel Nederland. Events om kennis op te doen en de mogelijkheid bied om jouw netwerk uit te breiden tijdens een lekkere lunch of borrel op een toplocatie. Jouw investering bestaat uit een acceptabele bijdrage in tijd en geld. Omdat we graag willen weten wat jij op de agenda zou willen zien ontvangen we graag suggesties voor onderwerpen en workshops. Ook zoeken wij ondernemende vrouwen via VehN PLUS  die het leuk vinden om één of meerdere events onder de paraplu van Vrouw en haar Netwerk te geven en/of te organiseren.

Mocht je een mooie locatie weten, of samen een event wilen organiseren of op een andere wijze willen samenwerken dan horen we dat ook graag. Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar jolandavanhenningen@gmail.com.

Overzicht

2018 

De Ladies Business Club Hestia nodigt iedere betrokkenen, belangstellende of lid van Vrouw en haar Netwerk en VehN PLUS graag uit om in december mee te borrelen op Landgoed Zonheuvel in Doorn! 

Gastevents

Een aantal van bovengenoemde (gast-) events zijn gemeld via de blog; 10 nieuwe inspirerende event data speciaal voor ondernemende vrouwen op LinkedIn. Heb jij ook een interessant event voor ondernemende vrouwen? Geef het dan aan ons door en wij zetten dit graag erbij.

2019

Ladies Business Club Hestia heeft gaat ook volgend jaar dineren en zijn er twee dagevents:

4 maal | Workshop Diner | 4 uur event
– 12 februari Dinsdag Ladies Business Club Hestia Diner 16:00 tot 20:00
– 9 april Dinsdag Ladies Business Club Hestia Diner 16:00 tot 20:00
– 10 september Dinsdag Ladies Business Club Hestia Diner 16:00 tot 20:00
– 5 november Dinsdag Ladies Business Club Hestia Diner 16:00 tot 20:00
2 maal per jaar een dagevent | Inclusief netwerklunch | 6 uur event
– 11  juni Dinsdag event Ladies Business Club Hestia 10:00 tot 16:00
– 8 oktober Dinsdag event Ladies Business Club Hestia 10:00 tot 16:00
Wil jij ook komen proeven? Ben jij er dinsdag 11 december 2018 bij? Meld je aan op het Facebookevent en koop jouw ticket via Eventbrite!
  • In de planning: 100 vrouwen en Vrouw en haar Netwerk gaan samen naar het theater Rietveld in Delft in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. Meer informatie komt eraan.
  • Ook dit jaar gaan er verschillende VehN PLUS events plaatsvinden:

10 januari 2019 VehN PLUS spreekuur donderdag om 10:00

17 januari VehN PLUS spreekuur speciaal voor PLUS leden

14 februari VehN PLUS spreekuur speciaal voor PLUS leden

Nieuwe data van andere interesante events en organisaties voor ondernemende vrouwen. Weet jij één event of organisatie die hier ook bij hoort? Geef ons een seintje en wij voegen het graag toe!

2020

Wij vieren graag samen met jou het 10 jarige bestaan Vrouw en haar Netwerk! Heb jij suggesties of tips? Ontmoet ons in 2018 bij het eindejaarborrel of neem online contact met ons op!

 

Alle Vrouw en haar Netwerk PLUS events en events van haar businesspartners zijn ook
te vinden via het Facebook events overzicht. Of neem een kijkje via Trello, en bekijk het board inspirerende events.

Heel graag tot ziens op één van deze netwerkevents!

Profileren promoten LinkedIN