Evenementen Agenda

EvenementenVrouw en haar Netwerk is (mede-) organisator van inspirerende evenementen op diverse locaties in Nederland. In samenwerking met de Vrouw PLUS leden (PLUS 2 ) komen er steeds meer interessante events speciaal voor ondernemende vrouwen op de agenda.

Daarnaast is het mogelijk om jouw evenementen, of event te promoten op deze pagina of op een andere succesvolle wijze. Het online bereik is circa 10.000 ondernemende vrouwen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Naast een online netwerk organiseert Vrouw en haar Netwerk ook netwerkbijeenkomsten op diverse locaties door heel Nederland. Events om kennis op te doen en de mogelijkheid bied om jouw netwerk uit te breiden tijdens met een lekkere lunch of borrel op een toplocatie. Jouw investering bestaat uit een acceptabele bijdrage in tijd en geld. Omdat we graag willen weten wat jij op de agenda zou willen zien ontvangen we graag suggesties voor onderwerpen en workshops. Ook zoeken wij ondernemende vrouwen die het leuk vinden om één of meerdere events onder de paraplu van Vrouw en haar Netwerk te geven en/of te organiseren.

Mocht je een mooie locatie weten, of samen een event willen organiseren of op een andere wijze willen samenwerken dan horen we dat ook graag. Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar jolandavanhenningen@gmail.com.

Overzicht

Alle inspirerende events speciaal voor ondernemende vrouwen staan hieronder in de evenementen agenda. Wil je meer informatie over een specifiek event? Dat kan op meerdere manieren. Je kunt klikken op de event. Of als het een VehN PLUS of een Ladies Business Club Hestia event is kan je op deze webpagina ook naar beneden scrollen zodat je alle VehN PLUS of Ladies Business Club Hestia events bij elkaar kan zien. Daar kan je ook zien wie de organisator en of spreker is en staan alle gastevents met de persoon erbij die het organiseert of geeft vermeld en bij elkaar. Vragen of suggesties? Gebruik hiervoor de contactpagina om jouw input door te geven.

Evenementen Agenda

2019

Binnenkort krijgt de website van Vrouw en haar Netwerk een nieuwe look en ook de Evenementen Agenda wordt vernieuwd.

Mocht jij nieuwe events willen toevoegen. Neem contact op en wij zorgen ervoor dat jouw event online alle aandacht geniet. Veel plezier met alle feestdagen!

————————————————————————————————————————————————————

2020

Januari

16 Gratis online Vrouw PLUS spreekuur januari 2020

Februari

11 Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de Wetenschap 2020 

Maart

08 Internationale Vrouwendag

April

02 Wandel naar je Werk-dag

Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December

Voor meer informatie klik door op de genoemde event of neem hieronder een kijkje voor meer relevante informatie over Vrouw PLUSLadies Business Club Hestia en gastevents.

 

 


Hierboven zie je de agenda met alle interessante events erin. Hieronder vertellen wij meer over gastevents, de Ladies Business Club Hestia en Vrouw PLUS.

Gastevents

  • Heb jij ook een interessant event voor ondernemende vrouwen? Geef het dan aan ons door en wij zetten jouw event graag in de agenda.

 

Ladies Business Club Hestia

4 maal | Lezing Diner | 4 uur event
2 maal per jaar een inspiratie event | Inclusief netwerklunch en wandeling | dag event

Vrouw PLUS

Uiteraard gaat ook dit jaar er verschillende Vrouw PLUS events plaatsvinden.

Wil je een overzicht van alle Vrouw PLUS events? Neem een kijkje op haar website.

 

Nieuwe data van andere interessante events en organisaties voor ondernemende vrouwen. Weet jij één event of organisatie die hier ook bij hoort? Geef ons een seintje en wij voegen jouw event graag toe!

 

 

2020

Wij vieren in 2020 graag samen met jou het 10 jarige bestaan van Vrouw en haar Netwerk! Heb jij suggesties of tips? Ontmoet ons live tijdens één van bovengenoemde events of neem online contact met ons op!

Alle Vrouw en haar Netwerk en Vrouw PLUS events en events van haar businesspartners zijn ook te vinden via het Facebook events overzicht.

Heel graag tot ziens op één van deze netwerkevents!