Free a Girl

Een half jaar geleden schreef ik dit blog waarom ik het belangrijk vind om mij in te zetten voor Free a Girl. Hoe graag ik ook zou willen dat een organisatie als Free a Girl niet meer nodig is, is dit helaas niet de realiteit. Het is nog steeds hard nodig. Heel hard! Daarom laat ik mij op 16 mei opsluiten in een een hokje van 1 x 2 meter om geld in te zamelen voor Free a Girl.  Als je een mooi cadeau zoekt voor jezelf of een ander, koop dan het boek Powervrouwen in beeld, want daarmee steun je ook Free a Girl. Wil je geen boek, maar mij wél helpen Free a Girl te helpen, doneer dan via deze link.  Dank!

WAAROM IK FREE A GIRL HELP

In India worden duizenden meisjes gedwongen tot prostitutie en opgesloten in bordelen, in hokjes van 1 bij 2 meter. Ik laat mij 12 uur lang opsluiten in zo’n hokje. Help mij om minimaal € 2.500 op te halen, zodat Free a Girl nog meer meisjes kan bevrijden!

 

Auteur Leontine van Geffen-Lamers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *