Glenda: Goedemiddag allen, ik voel me enorm vereerd om deel uit te maken van het team “vrouw en netwerk” .

Ik ben Glenda Vijzelman en heb stichting Crianza jaren geleden opgezet doordat ik met het organiseren van activiteiten in de buurthuis waar jong en oud elkaar ontmoeten veel van elkaar leerden door hun opgedane kennis met elkaar te delen. Door deze samenkomsten, uiteindelijk een jaarverslag voor het bestuur te maken en uit te leggen is het idee om de stichting op te zetten ontstaan. Nu wil ik op sociaal/maatschappelijk ondernemen om kinder tehuizen te ondersteunen met educatief materiaal, kleding, zelfredzaamheid, trainingen onder begeleiding van getraind personeel om de kansen van deze kinderen te vergroten in de samenleving. Door de spontane inzamelingsactie voor St.Maarten ga ik mij inzetten voor de Antillen en Suriname omdat het landen zijn die een onderdeel waren van het Koninkrijk der Nederlanden. Naast de stichting zet ik mij maatschappelijk in voor gezinnen die individueel of gezamenlijk hulp nodig hebben.

Auteur Glenda Vijzelman


Glenda, gaat vanaf medio oktober 2017 actief helpen met de de community van Vrouw en haar Netwerk op Facebook.