Hello, I’m Jolanda. I’m a social media manager and community manager living in the Netherlands. I am a fan of peoplemanagement, community management, and communities. I’m also interested in interim management and entrepreneurship. You can read my blog with a click on the button at my about.me page.

Organisations; Ladies Business Club Hestia, Vrouw en haar Netwerk and Ourdream Community Management 

About.me

Nu weer door in het Nederlands; Super leuk dat ik de mogelijkheid in About.me heb gevonden die mijn zakelijk verhaal, kan vertalen en in een paar zinnen perfect kan samenvatten. Want waarom is Jolanda bezig met drie organisaties? Wat hebben deze organisaties met elkaar te maken? En kan één vrouw die allemaal doen? Ik wist dat er raakvlakken zijn en nu kan ik ze ook benoemen. Van niets iets maken met plezier, samenwerking en focus. Dat doe je als je een bedrijf opstart. Ik doe dit ook zo met mijn bedrijven en op social.

Eers denken dan doen

Eerst is er een plan, dan een datum en dan bouw je iets. In mijn geval heb ik drie bedrijven met heel veel plezier en focus gebouwd zowel on- als offline. Hieronder heb ik een overzicht gemaakt zodat jij ook online kan bekijken.

— Social overview —

Vrouw en haar Netwerk

Vrouw en haar Netwerk

Vrouw en haar Netwerk (VehN) is een platform om ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming op een podium te zetten. Het zakelijk deel van VehN met betrekking tot promotie via de social platformen van Vrouw en haar Netwerk is ondergebracht in dit initiatief: Bereik 10.000+ ondernemende vrouwen via social media en is te vinden op Facebook en LinkedIn.

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Ladies Business Club Hestia

De Ladies Business Club Hestia is gebaseerd op de effectieve leiderschap principes van Stephen R. Covey. Deze eigenschappen van effectief leiderschap is een methodiek waar je met plezier samen je winst mee kunt doen.

Op 19 maart 2016 is de aftrap van de business club gegeven op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Hier waren zo’n 50 ondernemende vrouwen en een klein aantal mannen aanwezig. De aanwezigen zijn enorm enthousiast over het initiatief en de vormgeving op deze mooie dag! Nadien is de club o.a. te Kasteel Woerden en in de Efteling geweest.

https://about.me/JolandaVanHenningen

OurDream Community Management

En tot slot OurDream Community Management. OurDream is een onderneming die uw onderneming ondersteunt om online op diverse sociale media platformen samen met ( alle ) medewerkers zichtbaar en populair te worden. OurDream Community Management geeft advies, draagt ‘on the job’ kennis over en begeleid medewerkers, om crowdfunding campagne, sociale media strategie en webcare aansluitend om de doelstelling van de organisatie, uit te voeren.   – Waar je aandacht aan geeft, groeit.

 

See you online or offline?

Deze post is eerder gepubliceerd op LinkedIn via een post.

Website van Jolanda.

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Henningen Community Manager en social media adviseur.