Hestia bericht – Op Hodenpijl

http://www.ophodenpijl.nl/

1e Ladies Business Club Hestia Members only event in 2017

Je bent wat je doet. 10 maart 2017, van 16.00 tot 20.30 in Delft

Dat is tenminste wat anderen van jou kunnen zien. Wat er zich in je hoofd afspeelt kunnen anderen helaas (en soms gelukkig) niet zien. Dus je kunt nog zulke goede intenties hebben, als ze niet zichtbaar worden in je gedrag, kunnen anderen om je heen daar niets mee.

Daar wil ik het graag met jullie over hebben. In een –zoveel mogelijk- interactieve sessie wil ik graag met jullie van gedachten wisselen over persoonlijk authentiek leiderschap. Kort gezegd: ”Hoe sta jíj in de wereld, en hoe kunnen anderen dat herkennen?”

Ik ga met jullie vier dynamische gebieden bespreken: Hoe ga jij om met:
• Beslissen
• Groeien
• Macht
• Verbinden

Voor deze dynamieken laat ik jullie zien wat productief en niet-productief gedrag is, zodat je dat van jezelf, maar ook dat van anderen kunt (leren) begrijpen

En hoe verbind jij dat met:
• Jouw behoefte aan erkenning
• De aarding in jouw persoonlijk waarheid

Langs deze lijnen laat ik jullie zien hoe je handvatten vindt voor jouw gedrag, en hoe je dat kunt integreren met jouw persoonlijke waarheid en je behoefte aan erkenning.

Swier Miedema training Trainer Swier Miedema

Met de snel veranderende wereld is een degelijk concept voor ondernemen van cruciaal belang om te kunnen overleven, ook al omdat de uitdagingen in een steeds hoger tempo op ons afkomen. Er ontstaat dus behoefte aan structuren, die de tand des tijds kunnen doorstaan. Juist voor het bedrijfsleven, is het van groot belang dat zij hun zaak op orde krijgen om in deze –vaak veel te- snel veranderende wereld overeind te blijven. Daarnaast komen er nu in rap tempo een flink aantal uitdagingen op het bedrijfsleven af die, als daar niet adequaat op gereageerd wordt, tot aanzienlijke uitdagingen kunnen leiden. Het verkrijgen en vasthouden van personeel, het optimaliseren van een flexibele arbeidsproductiviteit, en het behalen van bovengemiddelde resultaten zijn uitdagingen die nu al en anders zeer binnenkort op het bord van iedere organisatie komen te liggen. StrengthManagement biedt daar concrete oplossingen voor.

Naast StrenghtManagement is Swier een ervaren (ruim 18 jaar ervaring) coach die mensen coacht en weer terug brengt naar zinvolle werkinvulling. Hij “repareert” medewerkers die op de één of andere manier “vastlopen” in de organisatie waar ze werkzaam zijn, en biedt hij ze nieuw perspectief. En hij gaat daarmee een resultaatafspraak aan.
Daarnaast heeft hij onder meer hands-on trainingen ontwikkeld die leiders en (project) managers helpt hun intermenselijke vaardigheden te verbeteren. Zie zijn persoonlijke LinkedIn pagina voor meer informatie. Meld je voor dit event ook aan via de Facebook eventpagina.

Locatie

Op Hodenpijl

Rijksstraatweg 20-22

2636AX Schipluiden

Op Hodenpijl is een bourgondische buitenplaats in Schipluiden – de groene achtertuin van steden als Delft, Den Haag en Rotterdam. In vier gebouwen en twee tuinen komen natuur, cultuur, kunst, gezondheid en welzijn bij elkaar.

Routebeschrijving auto

Vanuit Rotterdam A13: Neem de richting Den Haag. Afslag 10 – Delft-Zuid. Volg Schipluiden (provinciale weg N470).  Eind van de weg de A4 nemen en direct daarna afslag 13 naar Schipluiden. Volg borden Schipluiden.  Na 100 meter linksaf bij stoplichten (Klaas Engelbrechtsweg), op rotonde rechtdoor. Op Hodenpijl volgt na 500 m rechts.

Vanuit Den Haag A4: Neem de A4 richting Hoek van Holland.  Afslag 13 – Schipluiden. Volg borden Schipluiden en op de rotonde rijd je rechtdoor. Na ca. 500 m ziet je ons aan de rechterhand.

Hestia afbeelding training Alphen van den Rijn 2016

Ook in de agenda, de overige Hestia events en training in 2017.

Ladies Business Club Hestia

Deze club van ondernemende ladies heeft als doel om met plezier door samenwerking meer business te genereren. Ladies Business Club Hestia is gebaseerd op de leiderschap principes van Stephen R. Covey. Deze eigenschappen van effectief leiderschap is een methodiek waar je als individu of samen als organisatie een win-win situatie mee kan creëren.

Investering

Voor de members van de Ladies Business club is een onderdeel van het membership.

Dit is jouw kans om dit event als introducé bij te wonen en zo de sfeer te proeven van de ladies business club Hestia en haar leden.

Ervaar of dit Hestia event bij jou past, jouw investering is (kostprijs) € 65,00. Zie op het Facebook eventpagina wie er nog meer komen.

Logo Ladies Business Club Hestia

Stichting het Vergeten Kind

Jouw investering voor het Members Only Event is als member of introducé niet geheel vrijblijvend. Mocht je je wel hebben aangemeld via Faceook maar op het laaste moment (binnen 48 uur) zonder bericht toch niet aanwezig kunnen zijn dan sturen wij alsnog een factuur met een fee van € 65,00. Een deel van de opbrengst van de no show fee gaat naar Stichting het Vergeten Kind.

Agenda

De andere drie Members Only events (in totaal zijn er 6 Hestia events) en de Hestia trainingen in 2017 zijn online te bewonderen. Zie hier het overzicht via de Hestia website (iets naar beneden scrollen):

Wil je erbij zijn tijdens een Hestia event? Wil je kennismaken met de overige members en de Ladies Business Club Hestia? Kom dan als introducé voor € 65,00 exclusief btw. Neem contact op met Jolanda van Henningen.

Website Ladies Business Club Hestia.

URL voor eerdere Ladies Members event, o.a. te Kasteel WoerdenLandgoed Zonheuvel Hotel & Conferentiecentrum, iFlow ondernemingshuis en in de Efteling zijn te vinden via de Facebookpagina van de club.

One Response to Hestia bericht – Op Hodenpijl

  1. admin schreef:

    Korte impressie van de Ladies Business Club Hesti. Met een klein en item gezelschap hebben we afgelopen vrijdag ernorm genoten in Op Hodenpijl met Swier Miedema en een aantal toppers. Heel veel geleerd over authenticiteit, beslissingen, macht en nog veel meer. En genoten van de omgeving en diner. #Delft #Business #Ladies #netwerken
    #ditmoetenwenogeenkeerdoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *