Hestia zoektocht

Partnerbericht van de Ladies Business Club Hestia

We gaan het de komende weken iets rustiger aan doen. Maar de zoektocht gaat door…

Excelleren in business

Momenteel zoek ik 10 vrouwelijke toppers die in 2019 willen ( we starten in 2018 ) excelleren in hun business. Ladies die begrijpen dat je in de business samen meer kan bereiken dan alleen. Alle business membership benifits zijn hier online te vinden.

Verbinden en ontmoeten

Vanuit een inventarisatie die gaat volgen bekijken we waar wij in 2018 of 2019 meer kennis van willen hebben. Mogelijk is dit coaching (één op één of in een groep) mastermindsessie of sessies. Zondermeer gaan we netwerken en verbinden waaruit kansen gaan ontstaan en samenwerking. Dus gaan we elkaar regelmatig ontmoeten op gunstige tijden en ludieke locaties.

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Ladies Business Club Hestia

De Ladies Business Club Hestia is sterk in het organiseren van interessante sprekers en events. Denk aan een netwerkbijeenkomst inclusief lezing, retraite en trainingen op ludieke locaties (Kasteel Woerden, Landgoed Zonheuvel en zelfs de Efteling). Hestia inspireert.

 

Heb jij een tip? Laat het mij weten! Heel graag tot 6 februari 2018!

Eerder gepucliceerd:

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Hennningen Community Manager

One Response to Hestia zoektocht

  1. Wil jij een keer Hestia proeven? Kom dan 6 februari 2018 naar Doorn (provincie Utrecht) Landgoed Zonheuvel. Meer informatie en de plek om jouw ticket te bemachtigen is Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-timemanager-42203089577?aff=es2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *