Het is geheim dus het blijft geheim

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Maar is het ook een geheim voor jou? Dat hoeft niet mocht jij, m/v, belangstelling hebben in de Ladies Business Club Hestia en haar events. We zijn in 2018 nog driemaal actief en als je wilt ben jij er ook bij.

Het is geheim dus het blijft geheim

Wat is het geheim? Dat er een geheime LinkedIn groep is met momenteel 200+ leden die belangstelling hebben voor de Ladies Business Club Hestia.

Maar het is niet persé definitief een geheim voor jou. Nu nog wel. Heb jij ook belangstelling hebben voor de Ladies Business Club Hestia en haar events? Geef mij een seintje en ik voeg jou graag toe aan de LinkedIn groep.

Kom jij ook Hestia proeven? Tijdens een diner of borrel? Of tijdens een event met een heerlijke netwerklunch. Op een landgoed of in een kasteel? Wat gaan we dit jaar allemaal doen? Lees verder en jij weet het ook.

Wat kan jij in 2018 doen?

Tijdens de laatste 3 maanden van 2018 kan jij ook komen kennismaken met de Ladies Business Club Hestia en tijdens 3 events komen proeven aan de businessclub.

Jouw keuze is: Of je kunt borrelen met een twist op Landgoed Zonheuvel ( we rekenen op een opkomst van 50+ ondernemende vrouwen en een aantal mannen), Dit doen wij in december kunnen we meteen het einde van het jaar afsluiten en naar een nieuw succesvol businessjaar kijken.
Of dineren op een toplocatie met een lezing en /of workshop (tussen 15 – 25 ). Dit doen wij in november en vragen daarbij jouw hulp. Lees hieronder meer over deze actie. Of je komt naar het Hestia event met netwerklunch in oktober.

Wil je weten wie er nog meer komen? Neem een kijkje op het Facebook eventpagina. Leg jouw ticket vast op Eventbrite ( alleen dan weet je zeker dat jij er ook bij bent)

9 oktober Hestia event

Inclusief netwerklunch.

Graag stel ik voor Tineke Rensen. Zij is de spreekster van het Hestia event dinsdag 9 oktober 2018 – Lezing over vrouwelijk ondernemerschap.

En als tweede spreekster hebben we Chantal Heutink. Meer informatie over de inhoud van de lezingen komt eraan.

Locatie

Conferentiecentrum Samaya in Werkhoven.

Heb jij een suggestie wie wij nog meer moeten horen tijdens deze event? Ik hoor het graag!

Meer informatie zie je via het Facebookevent en jouw ticket voor deze exclusieve event koop je via Eventbrite.

 

6 november Hestia dineren

Aan één event kan jij meehelpen met de organisatie door slecht een naam van een locatie of een vrouw – man mag ook – te noemen die jij graag dit jaar wenst te horen. Wil jij kiezen wie er komt spreken in november tijdens het diner event? Of heb jij een idee wie naast, Tineke Rensen en Chantal Heutink op het programma wil worden toegevoegd als spreker/spreekster.  Of weet jij een toplocatie met netwerklunch

Opties locaties:

Landgoed Zonheuvel (in december gaan we daar met Hestia in ieder geval borrelen, en we hebben hier al een aantal keren eerder met plezier geweest)

Kasteel Woerden (in 2017 heeft de Hestia club genoten in de catacomben geweest, zullen we het nog een keer?)

De Efteling ( ook hier is de Ladies club niet geheel een onbekende, we genoten zelf van een live voorstelling, en we hebben Bourgondisch gegeten, zullen we dat nog eens doen?)

Landgoed Groot Kievitsdal (we zijn hier nog niet eerder geweest)

Heb jij een ander voorstel, ergens op een inspirerende locatie in Nederland, laat het ons weten.

Meer informatie zie je via het Facebookevent en jouw ticket voor deze exclusieve event koop je via Eventbrite.

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/Extra event: dinsdag 11 december Hestia borrel

Buiten de membership om organiseert de Ladies Business Club Hestia een Eindejaarsborrel 2018 op dinsdag 11 december te Landgoed Zonheuvel.

Hestia nodigt Vrouw en haar Netwerk en VehN PLUS en alle betrokkenen hiervoor uit. Dus iedereen die lid is van de gratis Vrouw en haar Netwerk community op Facebook (2.500+ leden) en/ of de Vrouw en haar Netwerk community op LinkedIn (2.900+ leden) is van harte uitgenodigd om bij het event aanwezig te zijn.  Idem iedereen dat lid is van VehN PLUS. Dat geeft jou als lid de kans om te praten over jouw carrière of ambitie, jouw organisatie of bedrijf en jouw zakelijk netwerk uit te breiden. Dit alles doen wij in de provincie Utrecht in Doorn onder het genot van een hapje en drankje.

Wil je weten wie je allemaal tegen kan komen? Bezoek het Facebookeventpagina. Wil jij er ook bij (m/v)? Koop dan nu jouw Eventbrite ticket.

Door samenwerking genereren wij met plezier meer business

 

VehN PLUS

En dan nog iets, het is geen geheim maar zeker wel leuk om te weten. Ben of wordt jij lid van VehN PLUS? Dan mag jij met korting (PLUS 9) eenmaal een Ladies Business Club Hestia event proeven bezoeken volgen. Dus wil jij inspiratie en leren tijdens een Hestia diner (6 november) of Hestia netwerklunch (9 oktober). Gebruik de mogelijkheid om een Hestia event eenmalig te bezoeken met 15% korting.

  • Wil jij lid worden van  VehN PLUS? Meld je aan via het contactformulier op de website van Vrouw en haar Netwerk.
Note: Deze korting is eenmalig van toepassing op alle Hestia events boven de € 25,00. Je kunt dus in oktober lunchen (tijdens de netwerklunch) en in november dineren met de Hestia club en bij beide event jouw voordeel doen gelden.

 

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Ladies Business Club Hestia

De Ladies Business Club Hestia, haar werkgebied is in heel Nederland, is gebaseerd op het effectieve leiderschap principes van Stephen R. Covey. Deze eigenschappen van effectief leiderschap is een methodiek waar je als individu of samen je winst mee kunt doen.

Vier keer per jaar organiseert de business club een diner event (start laat in de middag) en twee maal per jaar een event zoals een retraite of training ( inclusief netwerklunch). Ben jij een ondernemende vrouw met ambitie? Wil jij nog verder klimmen op de carrièreladder? Wil je meer business en jouw zakelijke netwerk effectief uitbreiden? Dan is Hestia mogelijk iets voor jou. Koop jouw ticket via de Eventbrite pagina en kom een keer Hestia proeven.

Ben jij een ondernemende man en spreekt het onderwerp van een event jou aan? Neem dan contact met ons op en wellicht zien wij jou binnenkort live als (eenmalig) introducé van de Ladies Business Club? Hier vindt je de membership informatie van de Ladie Business Club Hestia.

Ladies Business Club Hestia Online

Hieronder zijn alle online platformen en events gepost. Ontbreek er iets? Heb je een vraag of suggestie? Neem contact met mij. Dit kan via de contactpagina van Vrouw en haar Netwerk of stuur mij / Jolanda van Henningen, initiatiefneemster en Hestia gastvrouw, een berichtje.

 

Vrouw en haar Netwerk (bereik 10.000+ ondernemende vrouwen online)

VehN PLUS

Eerder gepubliceerd

Deze blog helemaal gelezen en wil je nog meer weten over de ladies club? Bel mij of lees de Hestia membership informatie. Zie daarvoor de link hieronder:

Ladies Business Club Hestia membership informatie

Een selectie van de Ladies Business Club Hestia story is o.a. hier te vinden. Neem ook gerust een kijkje op haar website.

Een selectie van de Ladies Business Club Hestia story is o.a. HIER te vinden. Neem ook gerust een kijkje op de WEBSITE van de Ladies Business Club Hestia.

#Netwerktip #verbinding #netwerken #netwerk #business #club #event

Extra informatie voor de lezer: de blog; “Het is geheim dus het blijf geheim” gaat binnenkort een aantal keren worden aangepast / aangevuld worden in verband met actualiteiten met betrekking tot de Hestia events in het laatste kwartaal van 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *