Het verhaal van Jolanda

Jolanda van Henningen

Even voorstellen

Mijn naam is Jolanda van Henningen. Het verhaal van dit vrouwennetwerk begint in 2010. Vrouw en haar Netwerk (VehN) is een gratis platform. Speciaal voor ondernemende vrouwen met of zonder een eigen onderneming die zich online willen profileren. Dat kan bij VehN in een community op LinkedIn of Facebook bedoeld om netwerktips te kunen uitwisselen en je netwerk te vergroten. Ook offline kan dit bij diverse events en congressen die ik met plezier, vaak in samenwerking met andere professionals, voor Vrouw en haar Netwerk en andere  professionele organisaties organiseert. Zelf ben ik ook actief op social  zoals op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Vrouw en haar Netwerk

Ik ben gestart met Vrouw en haar Netwerk, omdat ik het gevoel had dat heel veel netwerkevents goed in elkaar zitten alleen miste ik heel vaak toch iets. Zoals bijvoorbeeld voldoende eenvoudig te bereiken parkeergelegenheid of gastvrouwen en/of -heren die jou als nieuwkomer begeleiden of een ander belangrijk aspect om succesvol netwerken voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming niet in de weg te staan. In 2015 heeft het netwerk haar 5-jarige bestaan gevierd in Villa Mooi Zeist.

VehN PLUS

Samen kom je verder en sta je sterker. VehN PLUS biedt jou een effectief vrouwelijk online netwerk. Per 1 september 2018 start VehN PLUS en gaat ook haar eigen website worden gelanceerd. Wil je daar meer over lezen? Ga dan naar deze blog, “Samen kom je verder en sta je sterker”. Aanmelden voor VehN PLUS kan via de contactpagina op onze website.

Ladies Business Club Hestia

De Ladies Business Club Hestia is in 2016 gestart op Landgoed Zonheuvel in Doorn (provincie Utrecht). Wil je meer weten over, de eventsdata, locaties (o.a. Kasteel Woerden, de Efteling en Golden Tulip), sprekers business membership informatie van de Business Club? Neem een kijkje op de Hestia website.  Wil je weten of deze business club iets voor jouw is? Kom een keer Hestia proeven. Maak een afspraak voor een kennismaking met mij en wie weet begroeten wij jou ook binnenkort als een nieuwe member van de Ladies Business Club Hestia.  Haar doestelling is voor de leden met plezier meer business te genereren.

Promotie via social media; bereik 10.000+ ondernemende vrouwen

YourLight 

Op LinkedIn is er een Showcasepagina. Op Facebook een pagina om via de social media kanalen van Vrouw en haar Netwerk promotie te maken. Hier kunt je jouw organisatie/onderneming of voor jezelf als ondernemer profileren. En bereik je meer dan 10.000 ondernemende vrouwen bereiken via één of alle social media platformen. Begin 2018 is de naam gewijzigd naar YourLight.

Vrouw en haar Netwerk is online te vinden op diverse social platformen. Op Twitter heeft zij 6.800 volgers, en via de communities op Facebook met 2.500 leden en LinkedIn met 2.950 leden is zij zeer actief online op social media.

Wil jij jouw onderneming, dienst of product promoten via de social mediakanalen van Vrouw en haar Netwerk (bereik 10.000+ ondernemende vrouwen), en/of op haar website? Wil je jezelf profileren? Neem dan contact op met community manager Jolanda van Henningen via 06 36 123 589 of stuur een e-mail naar Jolandavanhenningen@gmail.com, zij verteld jou meer over het doen van een online campagne.

YourLight is ook te vinden op social media:

 

Vrouw en haar Netwerk is samen met VehN PLUS en YourLight een onderdeel                            van OurDream Management