Het verhaal van Jolanda

Jolanda van Henningen

Even voorstellen

Mijn naam is Jolanda van Henningen. Het verhaal van dit vrouwennetwerk begint in 2010. Vrouw en haar Netwerk is een platform voor ondernemende vrouwen met of zonder een eigen onderneming die zich online willen profileren en hun netwerk wilen vergroten. Dit kan ook offline bij diverse events en congressen die ik met plezier, vaak in samenwerking met andere professionals, voor Vrouw en haar Netwerk  en andere organisaties organiseert.

Vrouw en haar netwerk

Ik ben gestart met Vrouw en haar Netwerk, omdat ik het gevoel had dat heel veel netwerkevents goed in elkaar zitten alleen miste ik heel vaak toch iets. Zoals bijvoorbeeld voldoende eenvoudig te bereiken parkeergelegenheid of gastvrouwen en/of -heren die jou als nieuwkomer begeleiden of een ander belangrijk aspect om succesvol netwerken voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming niet in de weg te staan. In 2015 heeft het netwerk haar 5-jarige bestaan gevierd in Villa Mooi Zeist.

Ondernemend zijn om een succes te worden is prima idee. Maar wij vrouwen moeten ook iets anders doen. Iets wat we meestal niet zo gewend zijn en dat is o.a. keuze’s maken hoe jij wilt leven. Meer daarover kan je lezen in de blog Creëer je Droombedrijf.

Hestia Ladies Line up

Tijdens Business Events en andere event kan de Hestia Ladies Line-up met ladies van Ladies Business Club Hestia een rol van betekenis spelen. In de planning voor 2018 staat een mega groot Business Event voor ondernemende vrouwen met een BN-er in de regio #020. Onderwerp; succesvol ondernemerschap, op dit moment wordt er achter de schermen dit event georganiseerd.

Wil je een overzicht van online social platformen zoals, Twitter, Facebook en LinkedIn, waar Jolanda zakelijk actief op is? Klik dan hier.

Promotie via social media; bereik 10.000+ ondernemende vrouwen

Op LinkedIn is er een Showcasepagina en op Facebook een pagina om via de social media kanalen van Vrouw en haar Netwerk promotie te maken voor jouw organisatie/onderneming of voor jezelf als ondernemer om zo meer dan 10.000 ondernemende vrouwen bereiken via één of alle social media platformen.

Vrouw en haar Netwerk is online te vinden op diverse social platformen. Op Twitter heeft zij 7.000 volgers, en via de communities op Facebook met 2.500 leden en LinkedIn met 2.900 leden is zij zeer actief online op social media.

Wil jij jouw onderneming, dienst of product promoten via de social mediakanalen van Vrouw en haar Netwerk (bereik 10.000+ ondernemende vrouwen), en/of op haar website? Wil je jezelf profileren? Neem dan contact op met community manager Jolanda van Henningen via 06 36 123 589 of stuur een e-mail naar Jolanda@ourdream.nl, zij verteld jou meer over het doen van een online campagne.

Bereik 10.000+ ondernemende vrouwen via social media:

Community Manager