Impressie 18 mei 2017 Ladies Business Club Hestia

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Op donderdag 18 mei ben ik voor het eerst aanwezig geweest bij een evenement van de Ladies Business Club Hestia. Wat was het een inspirerende sessie! In de sfeervolle locatie De Eendracht in Abcoude heb ik wederom mogen ervaren wat er gebeurd als je een aantal ondernemende vrouwen bij elkaar zet. Elkaar inspireren, van elkaar leren en connecties die gelegd worden.

Creeren van je eigen geluk

De middag begon met het bijzondere verhaal van een lerares Portugees die naar Nederland verhuisde voor de liefde. Doordat ze de Nederlandse taal niet goed genoeg sprak werd ze nergens aangenomen en heeft ze haar eigen baan gecreëerd. Ze runt nu het centrum voor Portugese taal Bem Vindo én het cateringbedrijf Bom Sabor do Brasil. Een prachtig voorbeeld van het creëren van je eigen geluk!

Catherine Desmaris

Persoonlijk vond ik het erg waardevol dat ik ook zelf iets heb mogen vertellen. Daarna kwam de hoofdspreekster Catherine Desmares: ondernemerscoach en specialist in de begeleiding van ambitieuze vrouwen. Wat een kennis en ervaring!

Als coach helpt ze ondernemers hun gewenste doel te behalen. Daarvoor moeten vooral je eigen vakkennis, zelfkennis en ondernemersvaardigheden op orde zijn. Belangrijke lessen die Catherine deelde waren onder andere wat we van mannen kunnen leren, dat je uitbesteedt wat je zelf niet kunt en je realiseert dat het gemiddeld 5 jaar duurt om een goedlopend bedrijf op te zetten.

Diner

Het diner in het restaurant achteraf was het perfecte moment om verder te netwerken en elkaar nog beter te leren kennen. De vrouwen die voor een groot deel als vreemden binnenkwamen, liepen aan het einde van de avond samen lachend naar buiten. Een buitenstaander kan zo gedacht hebben dat we elkaar al jaren kennen.

 

Over Nicky Kuiper en HMC Reservations

Laat de juiste locatie snel en kosteloos voor je vinden! HMC Reservations zoekt, vindt en regelt de locatie die aan alle wensen voldoet. Of het nu gaat om een hotelkamer, vergaderlocatie of congreszaal, wij kennen de locaties van binnen en buiten en regelen alles kosteloos.

https://www.linkedin.com/in/nickykuiper/

Auteur Nicky Kuiper HMC Reservations
Met passie zoek ik de perfecte locatie voor ieder congres of evenement

Linkedinprofiel Nicky

 

3 Responses to Impressie 18 mei 2017 Ladies Business Club Hestia

 1. Dank je wel Nicky voor je lovende review!

  Hartelijke groet,
  Catherine

 2. Super fijn de bijdrage tijdens het event van de Ladies Business Club van Catherine Demares aan 18 mei in Abcoude. Mooi geschreven door Nicky Kuiper. Beide dames bedankt! Vragen over de Ladies Business Club Hestia? Doelstelling is met plezier meer business en/of samenwerking. Wil jij lid worden of ook een keer komen proeven? Neem dan contact met mij (Jolanda van Henningen) op, via:
  LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/jolandavhenningen/
  Website:https://about.me/JolandaVanHenningen
  en ik vertel jou graag meer.
  De volgende bijeenkomst (regio Den Bosch) is donderdag middag 7 september 2017 met diner (we reizen buiten de spits). Event op Facebook: https://www.facebook.com/events/187996708308815/

 3. admin schreef:

  Speciaal voor de leden van Vrouw en haar Netwerk en andere betrokkenen is de ticketsale voor introducés geopend via Eventbrite.https://www.eventbrite.nl/e/tickets-hestia-event-met-introduces-editie-stressdokter-36906291712

  Kom jij 7 september 2017 ook proeven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *