De voorzitters van de verschillende vrouwennetwerken uit Frankrijk, Engeland, Amerika en Nederland slaan de handen ineen om een internationale vrouwen handelsweek te organiseren, genaamd WINTRADEweek.

Internationaal netwerken

Met behulp van deze netwerken onder leiding van Yvonne Thompson is het gelukt om een zeer omvangrijk en gevarieerd programma samen te stellen voor de ruim 200 vrouwelijke ondernemers die verwacht worden. De nadruk zal deze week liggen op handelsuitwisseling en voor de diverse bijeenkomsten zijn bijzondere plekken in Londen gereserveerd waaronder de London Stock Exchange en een netwerkcocktailevent op het terras van de House of Lords.

Enerverende week

Deze zeer enerverende week wordt afgesloten met een Women in Leadership Conference georganiseerd door het Amerikaanse Odyssey Network waarbij diverse inspirational speakers zullen optreden. De WINTRADEweek vindt plaats van 25 t/m 29 september.

Aanmelden

Aanmelden voor deze handelsmissie kan op www.womennetherlands.com/#trades

Internationale contacten

Wilt u naast contacten met EngelsTRADEweek #ondernemendevrouwen #Londone vrouwelijke ondernemers ook handelscontacten leggen met ondernemende vrouwen uit bijvoorbeeld Frankrijk, Amerika, China, Abu Dhabi, Barhein en Maleisië? Dan moet u zeker mee naar de WINTRADEweek van 25 t/m 29 september.

Handelscontacten

Tijdens deze week zult u veel handelscontacten leggen met ambitieuze vrouwelijke MKB-ondernemers uit de bovengenoemde landen in een informele setting. De diverse programmaonderdelen zullen plaatsvinden op unieke en bijzondere plekken in London.

Matchmaking

De formele matchmaking zal plaatsvinden bij de Royal Bank of Schotland, waarbij de diverse sectoren zich afzonderlijk presenteren verspreid over de locatie waardoor u makkelijk contact kunt leggen. Hiervoor zijn ook belangrijke vrouwelijke ondernemers uitgenodigd die gelinkt zijn aan de Royal Bank of Schotland. Het is dus van belang dat u van tevoren aangeeft uit welke sectoren u vrouwelijk ondernemers wilt spreken zodat er goede matches gemaakt kunnen worden door de organisatie.

Impressie vorige vrouwelijke handelsmissie naar Londen (3.10 minuten)

URL YouTube. 

WINTRADE

Meer informatie kan je zien via de WINTRADEweek (Engels) website of lees de blog van Carmen Breeveld; “Wilt u ook een internationaal netwerk binnen één week?” of neem een kijkje op de Women Entrepreneurs NL website (Nederlands).

Aanmelden voor deze handelsmissie kan op www.womennetherlands.com/#trades

#ondernemen #export #MKB #WINTRADEweek #ondernemendevrouwen #London