Achter de schermen ben ik bezig met de creatie van een besloten online platform samen met een andere interessante partij. Het nieuwe online platform is bedoeld om ondernemende vrouwen meer te bieden dan dat nu al gebeurt in de community van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn en Facebook. Daarvoor gaan we een separate online platform, Vrouw en haar Netwerk plus creëren. Dit gaat gebeuren naast de huidige platformen op social media waar je de twee community van Vrouw en haar Netwerk kan vinden.

Waarom eigenlijk?

Ik zal bijna antwoorden omdat het kan. Maar dat klinkt teveel als een reclameboodschap en te weinig als echt, en het klopt ook niet helemaal. Nee, we doen dit om met zijn allen een win-win te creëren. Alle betrokken partijen gaan hier veel voordeel uit halen. Het doel van Vrouw en haar Netwerk is om ondernemende vrouwen de mogelijkheid te geven om hun netwerk effectief te vergroten. Nog meer  dan dat je alleen op social media doet en dat gaan we jou aanbieden met het nieuwe online platform Vrouw en haar Netwerk plus.

Wat zijn mijn voordelen, als ik lid wordt?

Veel. Ik ben bezig om een menukaart te maken met 10 voordelen om lid te worden van het online platform Vrouw en haar Netwerk plus. Uiteraard is effectief uitbreiden van jou netwerk het belangrijkste aspect, en je ontvangt eerder interessante netwerktips en vergeet niet korting op alle Vrouw en haar Netwerkevents. Maar wat is er nog meer? Je hébt een menukaart met de voordelen. Alle voordelen van Vrouw en haar Netwerk plus delen kan nog niet maar ik kan wel alvast een sneak preview met een aantal punten geven:

  • een event in NL organiseren onder de paraplu en met de hulp (promotie via social media) van Vrouw en haar Netwerk
  • op het podium staan (ongeveer 10 minuten bijvoorbeeld in de Hestia Ladies Line-up) om jouw verhaal te brengen
  • jouw blogs online publiceren op de website van Vrouw en haar Netwerk en  promotie via social media (LinkedIn, Twitter en Facebook, op die wijze bereik je circa 10.000 ondernemende vrouwen)
  • een Facebooklivestream (ongeveer 15 minuten) om via dit kanaal inspiratie te brengen.

Voor alle punten is hetzelfde regel van toepassing: De opbrengst van jouw activiteit is helemaal voor jou. Mis jij nog een item iets of heb je een aanvulling? Of wil je weten of partnership en/of samenwerking voor jouw interessant kan zijn? Geef mij dan een berichtje.

Geen klik geen business 

Leuke titel maar hoe verhoud dit zich met Vrouw en haar Netwerk? Dat vertel ik hier graag. Faciliteren is goed, en dat is wat Vrouw en haar Netwerk plus voor jou doet.

Hoe gaat het nu? Als je nu eindelijk een afspraak hebt met een interessante klant via jouw netwerk er is tijdens het kennismakingsgesprek geen klik dan houdt het qua buisness op.

Dat gaat Vrouw en haar Netwerk plus niet voor jou verbeteren, geen klik blijft nul business. Wat Vrouw en haar Netwerk plus wel voor jou doet is jou de mogelijkheid beiden om met een ander netwerkcontact een bakje koffie/of thee te gaan doen waar mogelijk wel klik mee is. En nog heel veel meer andere zaken. Hou de ontwikkelingen goed in de gaten.

Doel van Vrouw en haar Netwerk

Vrouw en haar Netwerk is een netwerk voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming. Doel van het netwerk is opgericht om het netwerk van vrouwen te vergroten. Het is een online platform om jezelf te profileren, waardoor er meer business en meer samenwerking tussen ondernemende vrouwen kan ontstaan. Vrouw en haar netwerk wil een ‘thuis’ (home) zijn voor alle ondernemende vrouwen.

Vrouw en haar Netwerk Online

Wil je snel alle huidige online platformen van Vrouw en haar Netwerk vinden? Klik dan op onderstaande URL’s. Veel plezier met online netwerken! Vragen? Stuur mij een berichtje of gebruik onderstaande veld om te reageren. Ik reageer terug!

Veel succes en plezier!

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Henningen Community Manager en social media adviseur