Jolanda van Henningen

Het verhaal van Jolanda van Henningen

Initiatiefnemer en Community Manager

Uitgangspunt = de ander! – Jij –  je –  jou en jouw

Vrouw en haar Netwerk is een interessant zakelijk netwerk, met een tweetal grotere communities op LinkedIn en Facebook om jezelf te profileren en jouw bedrijf te promoten en jouw expert status te vergroten. Haar doelstelling in 2021 en de komende jaren is om de doelgroep die momenteel bestaat uit een grote groep capabele ondernemende vrouwen uit te breiden met meer interessante ondernemende mannen.  En uiteraard is en blijf iedere ondernemende vrouw van harte welkom bij de club! Vrouw en haar Netwerk = en blijf gratis!

Jij bent voor iets anders op deze pagina gekomen omdat je meer wilt weten over de initiatiefneemster. Hieronder lees je daar iets meer over.

Wie ben ik?

Mijn naam = Jolanda van Henningen.

Ik ben super divers, volgens mij ben jij dat ook!

Ik ben leidinggevende, adviseur social media, community manager online, moeder, partner, zus , moderne nomade, eigenwijs, vriendin en nog veel meer. Ik woon nu nog in het westen van het land maar binnenkort ga ik definitief verhuizen naar het verre zuiden van het mooie Nederland. Ik ben een wereldburger.

Mijn doel is om samen te creëren en inspireren. Daarom lees jij deze optie ook hier; zie jij iets wat beter kan op deze website of elders online of misschien mis je iets?  Laat het mij weten! Samen maken wij er werk van.

Je vindt me natuurlijk ook op LinkedIn. Stuur me gerust een invite om te linken.

Wil je meer over mij weten?

Neem dan ook een kijkje op mijn OurDream website. Las but not least is er Vrouw PLUS. Over deze pracht initiatieven en andere interessante opties/mogelijkheden vertel ik jou graag live meer.

Bakkie doen?

Zullen we afspreken, veilig online of offline? Stuur mij snel een berichtje.

Meer over mij

Samen sta je sterker en kom je verder.