Vrouw en haar Netwerk is (mede-) organisator van diverse evenementen. Maar ook anderen organiseren hele mooi events. Vandaar deze netwerken blog waar we bijna iedere maand online met de community leden op LinkedIn en Facebook maar ook via Twitter gaan delen. Zodat wij de vraag kunnen beantwoorden; Waar kan ik, als ondernemende vrouw, volgende maand naar toe en doe ik interessante (nieuwe) zakelijke netwerk contacten op?

 

13 juni 2016 / partner event Partner event –  Een Blauwe Maandag!
23 juni  2016 / Vrouw en haar Netwerk – Waarom doe jij wat je doet?
24 en 25 juni /  Partner bericht – De kracht van attitude, 24 en 25 juni 2016, Twente

Special voor: Zorgverleners die willen leren hoe ze effectiever en met meer plezier kunnen werken door middel van attitudetraining.

Kracht van attitude
30 juni 2016 / partner event Empowerment sessie; Zet jezelf in je kracht!

 

 

Meer over Vrouw en haar Netwerk events

Het is mogelijk om jouw evenementen te promoten via de social kanalen van Vrouw en haar Netwerk. Neem hiervoor contact met ons op over de mogelijkheden.

Naast een online netwerk organiseert Vrouw en haar Netwerk ook netwerkbijeenkomsten op diverse locaties door heel Nederland. Events om kennis op te doen en de mogelijkheid jouw netwerk uit te breiden tijdens een lekkere lunch of borrel op een toplocatie tijdens het netwerken. Jouw investering bestaat uit een acceptabele bijdrage in tijd en geld. Omdat we graag willen weten wat jij op de agenda zou willen zien ontvangen we graag suggesties voor onderwerpen en workshops. Ook zoeken wij ladies die het leuk vinden om één of meerdere events te onder de paraplu van Vrouw en haar Netwerk te geven en/of organiseren.

Mocht je een mooie locatie weten of ben je locatiehouder en wil je samenwerken dan horen we dat ook graag. Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar vrouw.en.haar.netwerk@gmail.com.