Special voor de leden van Vrouw en haar Netwerk

Ladies Business Club Hestia bericht: De vorige keer waren we met een intiem groepje van 12 capabele vrouwen in Abcoude. Iedereen had het enorm naar zijn zin en door het event waar voldoende tijd was om elkaar beter te leren kennen (netwerken) is er ook business uit gekomen. Wil jij ook een keer komen proeven of de Ladies Business Club Hestia iets voor jou is? En ben je lid van de community op LinkedIn? Of op Facebook? Lees dan gauw verder.

Hestia proeven

Wil jij proeven? Kom dan ook 7 september naar Den Bosch, luister naar de stressdokter, diner mee en praat met de ladies van de Hestia club en laat jezelf zien. Maar vooral geniet. Hoe? De ticketsales is zojuist geopend special voor de leden van Vrouw en haar Netwerk, koop jouw ticket nu via Eventbrite en dan ben jij er ook bij! Jouw investering is € 65,00 exclusief btw en Eventbrite service kosten (inclusief € 82,61) Wil je weten wie er ook bij zijn, neem dan een kijkje op de Facebookeventpagina waar een deel van de deelnemers zichtbaar is.

Wil jij meer weten over de Ladies Business Club Hestia?

Neem dan een kijkje op haar website.

#business #ladies #netwerken #verbinden #club #samenwerking http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Wil je meer weten over Vrouw en haar Netwerk?

Neem een kijkje online. Klik dan op onderstaande URL’s. Veel plezier met online netwerken! Vragen? Stuur mij een berichtje of gebruik onderstaande veld om te reageren. Ik reageer terug!

Veel succes en plezier!

 

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Henningen Community Manager en social media adviseur.

https://www.vrouw-en-haar-netwerk.nl/evenementen/