Kom jij 7 september Hestia proeven?

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Special voor de leden van Vrouw en haar Netwerk

Ladies Business Club Hestia bericht: De vorige keer waren we met een intiem groepje van 12 capabele vrouwen in Abcoude. Iedereen had het enorm naar zijn zin en door het event waar voldoende tijd was om elkaar beter te leren kennen (netwerken) is er ook business uit gekomen. Wil jij ook een keer komen proeven of de Ladies Business Club Hestia iets voor jou is? En ben je lid van de community op LinkedIn? Of op Facebook? Lees dan gauw verder.

Hestia proeven

Wil jij proeven? Kom dan ook 7 september naar Den Bosch, luister naar de stressdokter, diner mee en praat met de ladies van de Hestia club en laat jezelf zien. Maar vooral geniet. Hoe? De ticketsales is zojuist geopend special voor de leden van Vrouw en haar Netwerk, koop jouw ticket nu via Eventbrite en dan ben jij er ook bij! Jouw investering is € 65,00 exclusief btw en Eventbrite service kosten (inclusief € 82,61) Wil je weten wie er ook bij zijn, neem dan een kijkje op de Facebookeventpagina waar een deel van de deelnemers zichtbaar is.

Wil jij meer weten over de Ladies Business Club Hestia?

Neem dan een kijkje op haar website.

#business #ladies #netwerken #verbinden #club #samenwerking http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Wil je meer weten over Vrouw en haar Netwerk?

Neem een kijkje online. Klik dan op onderstaande URL’s. Veel plezier met online netwerken! Vragen? Stuur mij een berichtje of gebruik onderstaande veld om te reageren. Ik reageer terug!

Veel succes en plezier!

 

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Henningen Community Manager en social media adviseur.

Evenementen

3 Responses to Kom jij 7 september Hestia proeven?

 1. Locatie 7 september 2017 is bekend. We gaan naar de Golden Tulip.
  Adres
  Burgemeester Loeffplein 98,
  5211 RX ‘s-Hertogenbosch
  Telefoon:073 692 6926
  URL event:
  http://bit.ly/2wFHW6B

 2. admin schreef:

  Jeroen Stoffels de Stressdokter: “Presenteren en spreken vóór of in een groep staat in de top vijf grootste angsten. Heel veel mensen hebben deze angst. En het goede nieuws is dat je heel makkelijk van deze angst af kan komen. Deze angst uit zich vaak lichamelijk. Knikkende knieën, klotsende oksels, zweet op je voorhoofd of rug. Lichamelijke reacties doordat je lichaam reageert op jouw angst. Het liefst wil je vluchten. We van de plek waar je zit of staat om je presentatie te houden.

  Waarschijnlijk moet jij je veel vaker presenteren dan je je nu bewust bent. Dit presenteren doe je bijvoorbeeld in een vergadering op een onderwerp waar jij veel van af weet.
  Wat denk je van een borrel van het bedrijf met bekenden. Op een netwerkbijeenkomst met nog onbekenden. Daar weet Jeroen alles van. Heb jij wel eens bewust naar je hart gekeken?”
  URL event: http://bit.ly/7septHestia
  #ladies #business #club #Hestia #DenBosch #netwerken #verbinden

 3. Vrouw en haar Netwerk schreef:

  De URL naar de Facebookpagina, mocht je een indruk willen wie er nog meer aanwezig zijn: https://www.facebook.com/events/187996708308815/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *