De kracht van social media

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Het moest een keer gebeuren……

Zojuist slecht nieuws ontvangen. De spreker van as. donderdag is helaas ziek geworden en kan er niet bij zijn deze donderdag. Mirelle, ook middels dit bericht wens ik jou beterschap!

Dat betekent tegelijkertijd dat de Ladies Business Club Hestia op dit moment een vacature heeft voor een spreker. Het moment om de kracht van social media uit te testen is nu. Wie wil er donderdagmiddag om 16.00 een groepje vrouwelijke ondernemers iets leren door het houden van een workshop/lezing in Abcoude? Wij vinden het fijn als je daarna aansluit bij de 10 topvrouwen om een hapje mee te eten. We zoeken een topvrouw, maar je mag ook man zijn. Het belangrijkste dat we graag iets interessants willen horen waar wij als ondernemer baat bij hebben.

Als je ons iets kan Alle informatie over het event van aanstaande donderdag, 18 mei 20017 van 16.00 tot 20.00 in Abcoude is ook te vinden via Facebook event. Heb jij de gouden tip? Neem dan contact op met Jolanda van Henningen, neem een kijkje op haar LinkedIn profiel als je meer over haar wilt weten. Alvast bedankt voor het meedenken!

Details Event

De Ladies Business Club Hestia heeft 18 mei 2017 haar 2e event; bijeenkomst van de members en introducés. Jij, als business lady kan daar ook bij zijn en proeven aan een Hestia members bijeenkomst. Speerpunten: met plezier elkaar leren kennen en zo door samenwerking zorgen voor mee business voor de members.

Ook in de agenda, de overige Hestia events en training 2017.

Locatie

Café Restaurant De Eendracht
Vlakbij de A2 met parkeerplaatsen

Hoogstraat 37, 1391 BR Abcoude

Ladies Business Club Hestia

Deze club van ondernemende ladies heeft als doel om met plezier door samenwerking meer business te genereren. Ladies Business Club Hestiais gebaseerd op de leiderschap principes van Stephen R. Covey. Deze eigenschappen van effectief leiderschap is een methodiek waar je als individu of samen als organisatie een win-win situatie mee kan creëren.

Investering
Voor de members van de Ladies Business club is dit event een onderdeel van het membership. Woon ook dit event bij als introducé en proef zo aan de sfeer van de ladies business club en haar leden. Ervaar of dit Hestia event bij jou past, jouw investering is (kostprijs) € 65,00.

Stichting het Vergeten Kind

Jouw investering voor het Members Only Event is als member of introucé niet geheel vrijblijvend. Mocht je je wel hebben aangemeld via Eventbrite maar op het laaste moment (binnen 48 uur) zonder bericht toch niet aanwezig kunnen zijn dan sturen wij alsnog een factuur met een fee van € 65,00. Een deel van de opbrengst van de no show fee gaat naar Stichting het Vergeten Kind.

Ook in de agenda
De andere drie Members Only events (in totaal zijn er 6 Hestia events) inclusief 2 Hestia trainingsdagen. Zie hier het overzicht via de Hestia website (iets naar beneden scrollen).

Wil je erbij zijn tijdens een Hestia event? Wil je kennismaken met de overige members en de Ladies Business Club Hestia? Kom dan als introducé voor € 65,00 exclusief btw. Neem contact op met Jolanda van Henningen, je kunt haar mailen via jolandavanhenningen@gmail.com of bellen via 06- 36 123 589.

Website:

Eerdere Ladies Members event vonden plaatst  o.a. te Kasteel Woerden,Landgoed Zonheuvel Hotel & Conferentiecentrum, iFlow ondernemingshuis en in de Efteling zijn te vinden via de Facebookpagina van de club.

#socialmindset #event #netwerken #ladies #business #verbinden #socialmedia #Hestia

3 Responses to De kracht van social media

  1. Sprekershuys schreef:

    Mochten wij jullie kunnen helpen met het vinden van een spreker, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Groet, Team Sprekershuys

  2. De kracht van social media heeft gewerkt! Ik ben super blij met alle zeer snelle reacties die binnen zijn gekomen, dank jullie wel! Inmiddels heb ik de vervangende topspreekster gevonden. Graag stel ik jullie aan haar voor; Catherine Desmares. Ondernemerscoach. Expert visie en strategie. Specialist begeleiding van ambitieuze vrouwen/vrouwelijke ondernemers. https://www.linkedin.com/in/catherinedesmares/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *