Ladies Business Club Hestia actie

Na de succesvolle workshop van Tineke Rensen tijdens onze Eindejaarborrel bleek dat een groot deel van de aanwezigen geen jaarplanning maakt en ook geen financieel plan.
En uit onderzoek blijkt ook dat 60 % van de vrouwelijke ondernemers geen begroting maakt en dat 63 % van de onderneemsters geen doelen stelt of een jaarplan maakt.

Bedrijf monitoren

Het zijn 2 tools die iedere ondernemer moet inzetten om haar bedrijf te monitoren, hoe groot of klein je bedrijf ook is en of je nu alleen onderneemt of samenwerkt. Als je jezelf serieus neemt als onderneemster, dan ga je hiermee aan de slag.
Zomaar wat doen geeft geen grip en sturing op waar je mee bezig bent.
Alles alleen maar in je hoofd hebben creëert geen duidelijke richting en zorgt ervoor dat je veel te vaak afgeleid bent en van richting verandert. En dat is typisch een valkuil voor veel vrouwelijke ondernemers en zelfstandigen.

Twee tools

De 2 tools begroten, doelen stellen met een plan erachter, geven richting, helderheid, duidelijkheid en structuur. Allemaal zaken waar vrouwen van nature behoefte aan hebben en toch blijkt dit voor velen vaak lastig in praktijk te brengen.

Daarom heeft Tineke een aantal data ingepland om onderneemsters speciaal met deze thema’s op weg te helpen aan het begin van het jaar. In 1 dag werk je aan bovengenoemde thema’s. De datum van 15 januari zit al vol en op 28 januari is er nog plaats.

Hestia actie

Speciaal voor de Ladies Business Club Hestia heeft Tineke een kortingsactie. De Hestia actie waardoor je met korting naar het jaarplan event van Tineke Rensen gaat. Als je vóór 15 januari je plek reserveert dan krijg je 50 euro korting op de totale workshop prijs. Let wel er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar. Dus hoe eerder je reserveert hoe zekerder je bent van een plaats. Je kunt alleen reserveren door Tineke een mail te sturen. Via de website betaal je namelijk de volledige workshop prijs. Het mail adres om aan te melden; info@tinekerensen.nl.

Klik hier voor meer informatie.

Aanbeveling

Ik, Jolanda van Henningen, kan je deze workshop van harte aanbevelen. Tineke heeft een brok aan ondernemers ervaring. in 2019 is zij 29 jaar ondernemer. Zij heeft een groot MKB bedrijf gehad en heeft dit na 22 jaar verkocht om zich volledig toe te leggen op het begeleiden van de groei van de onderneemster en haar bedrijf. Ben je ZZP-er of heb je een onderneming, voor beiden is het nodig om meer aan het roer te staan!

Kijk hier voor meer informatie en stuur vervolgens een email naar Tineke en laat weten dat je via de actie van de Ladies Business Club Hestia (Hestia actie) wilt reserveren.

Kik op de website van Tineke voor meer informatie.

Ladies Business Club Hestia

Netwerken is goed. Verbinden is nog beter. Jij hebt het al druk en jouw business gaat lekker. Waarom dan nog meer? Het is heel simpel. Omdat jij, ergens in Nederland, met plezier tijd vrijmaakt om een aantal keer per jaar te netwerken op karakteristieke locaties (zoals de Efteling, Kasteel Woerden en Landgoed Zonheuvel) samen met andere toppers. Met een interessante lezing of masterclass. Daaruit ontstaat meer kennis, verbinding en business. En meer business vindt jij niet vervelend, toch? Online kan je de Ladies Business Club Hestia hier vinden:

 

Agenda 2019

Ook volgend jaar gaan we weer dineren op dinsdag en zijn er ook twee inspirerende dag events:

4 maal | Workshop Diner | 16 tot 20 uur
 
 
2 maal per jaar een inspirerende dag event | Inclusief netwerklunch | 10 tot 16 uur

En dinsdag 10 december 2019 hebben we een buiten de membership vallend extra event samen met Vrouw en haar Netwerk (VehN), OurDream Management, VehN PLUS en YourLight.

We gaan weer borrelen op Landgoed Zonheuvel met een nieuwe gastspreker. Ook Vrouw en haar Netwerk en andere interessante organisaties zijn uitgenodigd. Wil je ook weten wie de spreekster is? Hou de berichten in de gaten en meld je ook aan via het Facebook event. De Eventbrite eventpagina, per inspirende Hestia event, komt eraan. Zie een overzicht van alle interessante events in onze agenda of neem een kijkje op Trello

Ladies Business Club Hestia Auteur Jolanda van Henningen Community Manager en online adviseur B2B l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l YourLight

Heel veel plezier en succes met netwerken! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *