Ladies Business Club Hestia membership informatie

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

De Ladies Business Club Hestia is gebaseerd op de leiderschap principes van Stephen R. Covey. Deze eigenschappen van effectief leiderschap zijn samengevat in een win/win methodiek. Members ontmoeten elkaar in informele sfeer tijdens de 6 a 8 events per jaar, van zakelijke business diners met keynote speakers, interactieve workshops tot balans vinden tijdens retraitedagen. Het lidmaatschap loopt van januari tot december. De fee bedraagt Euro 795,- exclusief BTW per jaar. Binnen deze fee vallen alle activiteiten genoemd zoals genoemd in het jaarprogramma, inclusief indien van toepassing lunches, teabreaks, materialen, drankjes en diners.

2018

1e dinsdag van de maand | Workshop Diner | 16 tot 20 uur
6 februari
17 april (3e dinsdag van de maand)
4 september
6 november

2e dinsdag van de maand | Retraite/ Trainingsdag inclusief lunch | 10 tot 16 uur
12 juni
9 oktober

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Members Benefits

 Iedere 1e dinsdag van de maand: 16 tot 20 uur: 4x per jaar een unieke Workshop/Diner event met een keynote speaker

 Iedere 2e dinsdag van de maand:10 tot 16 uur: 2x per jaar een exclusieve Retraite of Trainingsdag En op een dag/tijdstip dat past in jouw agenda:

 2x per jaar een persoonlijke sessie met Jolanda van Henningen omtrent ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling

 Extra netwerkevent in 2018 (buiten membership) Eindejaarsborrel december 2018.

 Daarnaast ben je lid van de besloten community van LBC Hestia op LinkedIn en ontvang je uitnodigingen voor events van of via de members en/of partners van de business club.

Lidmaatschap Business Club

Het lidmaatschap loopt van januari tot december. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd tenzij uiterlijk vóór 1 december van het lopende jaar is opgezegd. Events gaan door bij tenminste vier deelnemers exclusief organisatie. De organisatie behoudt zich het recht voor een event te cancellen. Eventueel betaalde fees worden gerestitueerd. Deelnemers kunnen tot uiterlijk 7 dagen voor het event zonder kosten cancellen, daarna wordt het tarief in rekening gebracht.

Lid worden? Bel of mail.

Initiatiefneemster en gastvrouw van de Ladies Business Club Hestia

Jolanda van Henningen  | Community Managers Ladies Business Club Hestia info@ladiesbusinessclubhestia.nl | Jolanda: 06 – 36 123 589 | 

Hestia Online http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Geheime LinkedIn groep

De geheime Hestia groep op LinkedIn heeft 200+ leden m/v, voornamelijk ondernemende vrouwen. Wil jij gratis lid worden van deze geheime groep? Geef dan Jolanda een seintje en zij zorgt voor jouw uitnodiging!

Ladies Businesss Club Hestia proeven

De Ladies Business Club Hestia is het jongere zusje van Vrouw en haar Netwerk. Speciaal voor ondernemende vrouwen die momenteel het erg goed doen maar nog beter willen. Plezier bij het netwerken zorg voor verbintenis en uiteindelijk voor meer business. Wil jij dat ook live ervaren? Kom een keer Hestia proeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *