Special voor het netwerk van Vrouw en haar Netwerk heb ik interessant nieuws. De Ladies Business Club Hestia heeft 7 september in haar 2e jaar weer een event. Dit keer gaan we naar de Golden Tulip in Den Bosch.

Abcoude

De vorige keer (18 mei 2017) waren we met een intiem groepje van 12 capabele vrouwen in Abcoude. Iedereen had het enorm naar zijn zin en door het event waar voldoende tijd was om elkaar beter te leren kennen (netwerken) is er ook business uit gekomen. Wil jij ook een keer komen proeven of de Ladies Business Club Hestia iets voor jou is? Ben je mogelijk lid van de community op LinkedIn van Vrouw en haar Netwerk of op Facebook? Lees dan gauw verder.

Hestia proeven

Wil jij proeven? Kom dan ook 7 september naar Den Bosch, luister naar de stressdokter, diner mee en praat met de ladies van de Hestia club en laat jezelf zien. Maar vooral geniet. Hoe? De ticketsales is zojuist geopend special voor de leden van Vrouw en haar Netwerk, koop jouw ticket nu via Eventbrite en dan ben jij er ook bij! Jouw investering is € 65,00 exclusief btw en Eventbrite service kosten (inclusief € 82,61) Wil je weten wie er ook bij zijn, neem dan een kijkje op de Facebookeventpagina waar een deel van de deelnemers zichtbaar is.

Wil jij meer weten over de Ladies Business Club Hestia?

Neem dan een kijkje op haar website. Of maak een afspraak en dan gaan we samen onder het genot van een kop koffie of thee kennismaken en vertel ik jou graag meer over deze club.

#business #ladies #netwerken #verbinden #club #samenwerking

Ps; we zijn in ver gevorderde stadium van onderhandeling, de precieze locatie in Den Bosch volgt uiterlijk dinsdag 29 augustus.

Veel succes en plezier tijdens het netwerken en verbinden!

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Henningen Community Manager en social media adviseur.