Ik ben gestart met Vrouw en haar Netwerk, omdat ik het gevoel had dat heel veel netwerkevents goed in elkaar zitten alleen miste ik heel vaak toch iets. Zoals bijvoorbeeld voldoende eenvoudig te bereiken parkeergelegenheid of gastvrouwen en -heren die jou als nieuwkomer begeleiden of een ander belangrijk aspect om succesvol netwerken niet in de weg te staan.

De nieuwe website is live

Vrouw en haar Netwerk - Ladies in BusinessZowel online als offline ben ik erg trots op hoe Vrouw en haar Netwerk is uitgegroeid naar de organisatie die het nu is (met 1 community op LinkedIn 2.3KFacebook 1.7K en 6.3 K Twitter followers) en nog steeds is zij bezig met ontwikkelen.

 

Ladies Business Club

alleen op invitatieOp dit moment ben ik bezig met het opstarten van een Ladies Business Club, inclusief een Comité van Aanbeveling en een club van ambassadeurs op basis van de zeven effectieve eigenschappen van Covey. Mannen (in kleine getallen) zijn ook van harte welkom in één van de laatste twee genoemde teams. Startdatum van de club is 19 maart 2016, hou de agenda in de gaten voor ontwikkelingen omtrent dit initiatief.

Veel plezier en succes met (online) netwerken!