De titel van deze blog had ook kunnen heten: “magisch denken en pijn lijden”. Als je pijn wilt ervaren zijn er velen methodes die jou hierbij kunnen helpen. Dat hoef ik niet voor jou te bedenken, jij weet er zelf vast een aantal te noemen. Geen van die methodes wil ik ervaren. En toch doe ik het afgelopen maandag mijzelf weer aan. Ik ondervond veel pijn. Gelukkig geen lichamelijke pijn.

Wat voor pijn dan wel?

Ik had afgelopen maandag aan Elsbeth van Lienden, SLBS coach bij de Straight-Line Business School, een update gegeven over mijn business. Vragen beantwoord over mijn werkwijze en een strakke analyse ontvangen van Elsbeth. Dank je wel, Elsbeth voor de waardevolle en inspirerende sessie! Het resultaat was onder andere dat het aardig wat pijn deed! Je hebt me goed laten inzien op welke punten de te nemen acties liggen. Er is werk aan de winkel.

Straight-Line Leadership: het businessboek

Maar blijkbaar heb ik zo nu en dan pijn nodig om weer nog beter te kunnen presteren. Ik ben goed op weg maar kan veel betere resultaten laten zien. Dat was ik zelf al van op de hoogte maar ik had nog niet de juiste methodiek gevonden hoe ik dat effectief kan aanpakken. Via het lezen van het boek (de eerste 5 hoofdstukken zijn gratis te lezen, en download je hier) en de coachcall heb ik mijn inner stance in kaart gebracht en mijn business acties benoemd.

Magisch denken

Door de te nemen acties te benoemen en weten wat mijn inner stance is, ga ik nog beter presteren en sterkere keuzes maken die mij effectief gaan helpen op het business vlak. Ik ga ophouden met magisch denken. Een ander gaat het niet voor jou doen je moet zelf aan de slag. Ik ben een kei in het creëren en implementeren van initiatieven met het behalen van de gewenste resultaten. Daar heb ik niemand anders voor nodig al werk ik op onderdelen graag samen met andere toppers. Ik geloof heilig in het citaat: “Alleen ga je sneller samen kom je verder.”

Eye openers

In mijn vorige LinkedIn post schreef ik er al over: In een volgend blogbericht deel ik wat mijn positieve effect is van het lezen van de eerste “eye opener” hoofdstukken van het boek Straight-Line Leadership. Wat ik er nu over kan vertellen: Eén eye opener is dat te weinig business acties nergens toe leiden (dat lijkt mij bekend) maar ook teveel acties helpen jou niet verder. Focus is belangrijk! Een andere eye opener is dat afwijzingen erbij horen. Of het er nu één of honderd zijn, het is niet leuk. Het belangrijkste hierin is jouw keuze hoe je met verschillende mogelijkheden omgaat. Wat leer je van een “nee” en hoe zet je dit de volgende keer in.

Presteren

Ik ben super blij met mijn sessie met Elsbeth en het boek. Nu deel ik graag met mijn netwerk de mogelijkheid voor vrouwelijke ondernemers en bij uitzondering een paar mannelijke ondernemers om Elsbeth van Lienden deze maand live te ontmoeten op Landgoed Zonheuvel tijdens een Ladies Business Club Diner Event. Zij verzorgt de mini masterclass. Voor iedere ondernemer is ditvan toepassing: Al ben jij al goed bezig met jouw business het kan geen kwaad om nog beter te presenteren, toch?

http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Hestia proeven

Tijdens de Hestia bijeenkomst word je krachtig geïntroduceerd in de wereld van Straight-Line Leadership, de wereld waarin creatie, prestatie, resultaat, commitment en integriteit voorop staan. In 1 bijeenkomst 10 stappen vooruit! Dat doen we in vergaderruimte de Logde op Landgoed Zonheuvel in Doorn (prov. Utrecht). De Logde heeft een eigen terras dat direct toegang heeft tot de Kaapse Bossen.

 

Diner event

We starten 17 april om 16:00 met de masterclass van Elsbeth en om 18:00 gaan we met zijn allen dineren. Daar is de mogelijkheid tot netwerken en napraten met Elsbeth en zal ik de verdere plannen van Hestia met jullie delen.

Ik beloof jou een berg inspiratie én resultaat als je direct in actie komt met dat wat je in de masterclass leert en de contacten die je op doet. Want naast Elsbeth zijn er veel andere interessante business ladies aanwezig.

Inspiratie

Benieuwd naar meer over Straight-Line Business School? Kom jij ook inspiratie halen? Die krijg je als je komt Hestia proeven als introducé. Maar ook nu door deze blog. Bekijk het interview met de grand lady van Straight-Line Business School die Ali B., persoonlijk voor mij een voorbeeld, interviewt. De video duurt 1 uur en 12 minuten.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3152&v=3stmsSfmKM8

Korting voor Vrouw en haar Netwerk

Special voor de community leden op LinkedIn of Facebook van Vrouw en haar Netwerk: Had je al gezien dat je als lid van de community van Vrouw en haar Netwerk 25% korting krijg op dit Ladies Business Club Hestia diner event met masterclass? Let op er zijn slechts enkele plekken beschikbaar voor het NETWERK ( netwerk  = promotiecode te gebruiken op ticketsite Eventbrite).

Alle Ladies Business Club Hestia diner event informatie op een rijtje

Mijn vorige LinkedIn blog over het event.

De ticket site is Eventbrite. Koop hier jouw ticket ( er zijn enkele plekken beschikbaar voor introducés!). Vergeet niet om de promotiecode ( netwerk) voor jouw korting.

Locatie: Landgoed Zonheuvel in Doorn (prov. Utrecht)

Facebook Event, wie komen er nog meer?

Fijne netwerkdag!

Auteur Jolanda van Henningen