Mei 2016 #Netwerken – Tips van Vrouw en haar Netwerk

logo VehN

Vrouw en haar Netwerk is (mede-)organisator van diverse evenementen. Maar ook anderen organiseren hele mooi events. Vandaar deze netwerken blog die we bijna iedere maand met de communites op LinkedIn en Facebook en via Twitter willen delen. Waar kan ik, ondernemende vrouw, volgende maand naar toe en doe ik interessante (nieuwe) contacten op te doen?

 

Overzicht

Omdat dit item nieuw is zie je er eenmalig ook  netwerken data na mei 2016 bij staan.

 

12 mei 2016

Waarom doe jij wat je doet?  organisatie door Sandra Kok

24 mei  2016

1 daagse training presenteren voor ondernemende vrouwen organisatie #VehN

9 juni 2016

NL Supervrouwen in Regio Midden wordt gehouden bij DE Zaak op 9 juni 2016 organisatie Supervrouwen

23 juni  2016

Waarom doe jij wat je doet? organisatie is in samenwerking met #VehN

Meer over Vrouw en haar Netwerk events

Het is mogelijk om jouw evenementen te promoten via de social kanalen van Vrouw en haar Netwerk. Neem hiervoor contact met ons op over de mogelijkheden.

Naast een online netwerk organiseert Vrouw en haar Netwerk ook netwerkbijeenkomsten op diverse locaties door heel Nederland. Events om kennis op te doen en de mogelijkheid jouw netwerk uit te breiden tijdens een lekkere lunch of borrel op een toplocatie. Jouw investering bestaat uit een acceptabele bijdrage in tijd en geld. Omdat we graag willen weten wat jij op de agenda zou willen zien ontvangen we graag suggesties voor onderwerpen en workshops. Ook zoeken wij ladies die het leuk vinden om één of meerdere events te onder de paraplu van Vrouw en haar Netwerk te geven en/of organiseren.

Mocht je een mooie locatie weten of ben je locatiehouder en wil je samenwerken dan horen we dat ook graag. Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar vrouw.en.haar.netwerk@gmail.com.

 

Jolanda van Henningen

Auteur Jolanda van Hennningen Community Manager en social media adviseur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *