Jouw allerlaatste mogelijkheid dit jaar. Dat klink wel heel definitief en daarom zeggen wij er meteen bij: in het jaar 2019 en in de maand december op de 10de. Wij ( Vrouw en haar Netwerk en haar business partners) gaan op  de valreep van 2019 borrelen met een interessant groepje ondernemers m/v op een ludieke plek. En dan hoor je live, heel kort want de hoofdmoot is en blijf netwerken, over de metamorfose van de Ladies Business Club Hestia. In deze blog onthullen wij tevens de spreekster tijdens de borrel en waar zij het over gaat hebben en uiteraard de locatie.

§§§§§§§§§§§§§§§§

 

VROUW EN HAAR NETWERK = MEDE ORGANISATOR

VAN DE EINDEJAARBORREL

TE LANDGOED ZONHEUVEL IN DOORN.

 

§§§§§§§§§§§§§§§§

 

Onthulling spreekster

Tijd voor de onthulling: 10 december hebben wij het genoegen om 💖🍀Angelina Jochems 🍀💖 te horen met haar presentatie “Succes is een keuze”.
Haar website = feelgood24seven
De groep die zich inmiddels heeft aangemeld via Eventbrite groeit gestaag. Wil je weten wie er mogelijk allemaal komen? Neem dan een kijkje op het LinkedIn eventpagina. De huidige telling is circa 50+ ondernemende vrouwen en mannen.

Ladies Business Club Hestia in 2020

Volgend jaar organiseren wij, de Ladies Business Club Hestia,  alweer heel veel bijzondere evenementen op prachtige locaties op verschillende plekken in Nederland. In het verleden zijn we onder andere geweest in de Efteling (ja, echt waar!) de Golden Tulip en kasteel Woerden. De Ladies Business Club Hestia staat er om bekend om voor haar leden en gasten/introducés op prachtige locaties top events met inspirerende sprekers te organiseren. Tijdens de Eindejaarborrel delen wij meer informatie over de nieuwe events van de Ladies Business Club Hestia  in 2020. Ook volgend jaar gaan we weer 4 keer exclusief dineren en 2 keer inspirerend lunchen op een toplocatie.

Metamorfose

Ook in de blog vertel ik jou iets meer over de metomorfose waar wij momenteel midden in zitten. Wij gaan in 2020 ook voor jou aan het werk. Hoe doen we dat? Niet alleen gaan wij voor onze eigen leden interessante events organiseren. Maar wij helpen ook jou en jouw organisatie graag om een bruisend event voor jouw gasten en/of team neer te zetten. Samen gaan wij een prachtig evenement neerzetten. Neem contact op met sparringspartner Jolanda van Henningen. Zij en haar samenwerkingspartners helpen jou graag verder om een succesvolle, exclusieve en bruisend event neer te zetten. Wil je eerst live kennismaken? Nodig mij uit voor een kennismakingsgesprek of kom 10 december mee borrelen!

Eindejaarsborrel 2019

De Ladies Business Club Hestia en haar partners hebben dit jaar voor jou nog 1 mogelijkheid om exclusief te netwerken. En het mooie nieuws is dat het Eindejaarborrel, zoals iedere jaar, niet alleen voor business ladies toegankelijk is. Wij stellen de komst van business mannen, tijdens de borrel, zeer op prijs. Tijdens deze borrel kan jij veel nieuwe netwerkcontacten opdoen. Dit jaar gaan wij, 10 december 2019 naar Landgoed Zonheuvel in Doorn. Om 16:00 start de borrel.

Evenementen agenda

Maarten Maartenshuis op Landgoed Zonheuvel in Doorn (provincie Utrecht)

Mogelijk staat jouw event ook in de Evenementen Agenda. In het nieuwe jaar krijgt de website van Vrouw en haar Netwerk en de Evenementen Agenda een nieuwe look.

Maar dit jaar heb je nog meer 1 gelegenheid om op een zeer inspirerende locatie met interessante business ladies en gents te borrelen en meer over jezelf en het afgelopen jaar 2019 te vertellen. 2020 staat al voor de deur.

 

Samenwerkingspartners

lees ook de laatste ontwikkelingen .

Ook interessant;

Alle linkjes naar de Eindejaarsborrel

Fragment van het event: “De Ladies Business Club Hestia gaat samen met Vrouw en haar Netwerk, Ourdream Community Management, Bereik 10.000+ ondernemende vrouwen via social media, YourLight, Vrouw PLUS het inspirerende business jaar afsluiten met een netwerkborrel in het gezelschap van een grote groep van ondernemers en businesspartners.

Naast de inspirerende borrel m/v op een prachtlocatie hebben wij ook een inspirerende spreekster om haar verhaal te delen. Angelina Jochems en haar presentatie Succes is een keuze.

Jouw investering (€ 25,74) is inclusief btw en 3 drankjes.” Lees online verder.

Netwerk ze en graag tot ziens volgende maand op Landgoed Zonheuvel!

Graag tot 10 december om 16:00 op Landgoed Zonheuvel in Doorn!

PS: Wil jij er ook bij zijn? Om iedereen in het netwerk nog even gelegenheid te geven zijn Eventbrite ticket te kopen is de einddatum van de verkoop verplaats naar 4 december 2019. Ofwel wees er op tijd bij!

 

10 december netwerken op Landgoed Zonheuvel!

Auteur Jolanda van Henningen