Leuke termen maar heb jij als ondernemer wel meer kennis nodig van mindset of mindfulness? Heb jij een mindsettraining nodig of een workshop over mindfulness? En wat is socialmindset nou precies?

Als het gaat om mindset voor een ondernemer kies je dan voor een seminar of workshop, een mindset jaartraining of wil je een goede coach die jou één op één met raad en daad bijstaat. Dat zijn vragen die ik hier niet voor jou kan beantwoorden. Maar gelukkig kan je dat zelf wel. Heb jij al jouw droombedrijf? Heb jij de perfecte balans tussen werk en vrije tijd bereikt? Ga jij jouw omzet verdubbelen en weet je jouw waarde als ondernemer?

Nog meer vragen. Sommige vragen zijn niet zo ingewikkeld om te beantwoorden andere weer wel. Dat zijn allemaal vragen waar jij onder andere met mij in conclaaf kan gaan. Samen zoeken wij wat bij jou past en jou gaat versterken als ondernemer. Het kan zijn dat je wat meer inhoudelijke vragen hebt over het één en andere en als de expertise bij iemand anders ligt verwijs ik je graag door. Maar het kan ook zijn dat ik jou zelf prima verder kan helpen.

Mindset

Ik zie ook ondernemers om mij heen die er nog niet helemaal zijn waar ze willen, en niet tevreden zijn met de tot nu toe behaalde resultaten. Zowel in als buiten mijn netwerk van capabele vrouwen. En zelf kan ik uiteraard ook nog wat leren. Om die reden ben ik een samenwerking begonnen met Bas van Pelt van Bas van Pelt Training. Samen hebben wij Ondernemersmindset Meesterschap Jaartraining gemaakt special voor de ondernemende vrouwen van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn en Facebook. Want wij ondernemende vrouwen kunnen al prima onze business draaien, maar een steuntje erbij om nog effectiever te worden kan geen kwaad.

Mindfulness

Mindfulness is een term waar momenteel heel veel over gepraat en geschreven wordt. Wat is mindfulness? In het kort en lekentaal; mindfulness is aandacht geven aan het hier en nu. Ik ken een hoop mindfulnesstrainers, echte toppers. Laatst sprak ik weer met een mindfulnesstrainer. Zij vroeg aan mij hoe ik met stress om ga. Pittige vraag, mijn antwoord; als ik moe wordt dan ben ik prikkelbaar en dan is voor sommige mensen niet aan te raden om in mijn buurt te bivakkeren. En geloof me als ik zeg dat ik dat zelf echt ook niet plezierig vindt. Ik zei dat ik ben begonnen met een nieuwe challange (te volgen op Facebook) en dat is lief zijn tegen mijzelf. Ik wil nog meer genieten van alles wat mooi en fijn is, daar hoort ook stoppen met werken bij ook als ik te moe wordt (40 uur is ook voldoende ;-)) net zo als vele andere punten zoals mijn omgeving en de natuur.

Maar genoeg over mindfulness, ik ben geen expert op dat gebied. Maar er zijn wel een hoop experts. Ik ken een paar capabele vrouwen en mannen en ik zal het erg fijn vinden als zij onder deze blog zichzelf voorstellen en/of iets vertellen over hun vak en/of in adviesvorm maar in iedere geval met een URL erbij zodat we ook een kijkje nemen op jouw LinkedInprofiel en website. Wil jij dat doen? Experts, alvast heel erg bedankt!

Socialmindset

En nu zijn we op de derde en laatste term gekomen waar ik inhoudelijk wel iets over kan vertellen. Ik ben een LinkedIn nerd met veel ervaring met online social media communities ofwel groepen op LinkedIn en Facebook. En ook op Twitter, dat koste mij in het begin wel maanden om te begrijpen. Maar Twitter is voor mij geen onbekend terrein meer. Sterker nog ik kan met gemak en door bijna 10.000 followers op Twitter (alle accounts die ik beheer bij elkaar opgeteld) zeggen dat ik ook Twitter helemaal begrijp. En de waarde die Twitter en social platformen (zoals o.a. ook Google+, Instagram en YouTube) bieden voor ondernemers.

Als we in het algemeenheid spreken over het onderwerp social media dan zie ik een blijvende trend. Social gaat nooit meer weg. Een platform als Hyves, mag dan wel enorm zijn geweest in Nederland, voor mij was dit een online leerschool. Maar het is nu helemaal weg. Dat was vooraf niet te bedenken maar toch gebeurt. We hebben nu Facebook, dat is internationaal. Op de term socialmindset terug te komen, iedereen die het wil kan ook op social media. Of moet ik zeggen, moet op social media, als je een ondernemer bent? Op dit gebied help ik jou, ondernemer op jouw vakgebied, als expert online/social media met een socialmindset graag verder.

Vrouw en haar Netwerk

Mijn blog is nu al lang genoeg (voor een LinkedInpost op social) dus vertel ik jou een andere keer meer over Vrouw en haar Netwerk maar ook over de Ladies Business Club Hestia. Maar nu deel ik wel graag dit Vrouw en haar Netwerk LinkedIn bericht:

Het is nog pril maar toch tijd om even te vieren…

Er zijn 2.800 leden in deze community op LinkedIn, top!

Vrouw en haar Netwerk online

Ladies Business Club Hestia

Vrouw en ondernemersmindset

Wil jij zien hoe deze post er online uitziet en wat het doet qua likes? Klik dan hier.

Voor nu wens ik jou heel veel lees en netwerkplezier!

Heb je nog niet genoeg van mij? Check dan ook even deze video en dan weet je waarom ik deze mindsettraining heb opgezet.

 

#mindset #VraagJeWaarde #netwerken #verbinden #vrouwen #business #socialmindset