We hebben het nu niet 1 maar 2 interessante gratis sessies speciaal voor jou. Morgen = donderdag 7 november 2019. In een vorige blog had ik het al over de gratis webinar in de avond over succesvol samenwerken gegeven door expert Annette Brueren. We starten morgen om 19:30. Maar jij mag morgen nog een gratis webinar bezoeken, gegeven door een andere bijzondere dame,  in de ochtend om 10:00 in het Nederlands. Een online sessie die anders is als anders. Daar vertel ik hieronder meer over.

Atelier de beeltenis

Marianne J. Jansen is de kunstenares en tevens lerares van Atelier de Beeltenis en op zoek naar ambassadeurs. Om 10:00 neem zij jou van online mee naar haar wereld van de kunst.

Fragment van Marianne in het Engels: “In her studio Marianne creates sculptures and paintings and drawings.

She is specialized in portait, monumental art and plastic art. She gives workshops and lessons in sculpting, drawing and painting in Holland, Belgium, France, Ireland and Bulgaria.

Marianne J Jansen taught at the USVA, cultural facility of the University of Groningen
and Jasmijn, multicultural women’s Centre in the city of Groningen and in the Marline Fritzius foundation, where she guides aphasia patients.”

 

 

  • – – Nieuws flits

Tokyo, Japan –  Metropolitan Art Museum, situated in Ueno Park, displays all arts in its six galleries with no permanent collection

Marianne is uitgenodigd om te exposeren in het Metropolitan Art Museum in Tokio in 2020. – – –

Donderdag avond 7 november

We organiseren twee gratis Nederlandstalige webinars, speciaal voor jou, waar jij van harte welkom bent.

Het enige wat jij moet doen is live zijn en naar het Facebookgroep van Vrouw en haar Netwerk gaan. Je ontvang daar een Facebook melding.

Om 10:00

Kennismaken met Marianne en kunst

Facebookeventpagina

Om 19:30

Vrouw PLUS Gratis webinar succesvol samenwerken

Facebookeventpagina

Heel graag tot morgen!