Met zeer veel trots hebben wij gisteren de nieuwe logo onthuld van OurDream Management. De paraplu van onder andere de Ladies Business Club Hestia, Vrouw en  haar Netwerk (VehN) en VehN PLUS. Maar ook van YourLight een nieuw initiatief en onderdeel van OurDream. Over YourLight en de andere initiatieven kan je in volgende VehN blogs meer over lezen. Nu is alle aandacht voor OurDream.

 

 

 

Wat is OurDream Community Management?

OurDream Community Management is een onderneming die uw onderneming ondersteunt om online op diverse sociale media platformen samen met ( alle ) medewerkers zichtbaar en populair te worden. OurDream Community Management geeft advies, draagt ‘on the job’​ kennis over en begeleid medewerkers. Zij helpt met online campagne, sociale media strategie en webcare aansluitend om de doelstelling van de organisatie, uit te voeren.

Doel: realiseren van jouw online ambitie en gelijkertijd jouw online zichtbaarheid vergroten, fans scoren en profileren op social media.

Social Media

Sociale Media is een onderdeel van uw Online Marketing strategie. Welke social media platformen wilt u gebruiken. Pas Facebook bij u, of kies u voor LinkedIn? En wel of niet Twitter inzetten? In welke community wil u gezien worden of wil u mogelijk een eigen community starten op social media?

Wat doet Jolanda?

Jolanda is de drive van OurDream management. Zij kan jouw helpen met het vinden van de juiste platform om uw (online) marketing te optimaliseren. En daarnaast beheert zij, vaak in samenwerking met andere experts, alle organisties die onder de paraplu vallen van OurDream.

OurDream standpunten

– Voor iedere vraagstuk is een oplossing te bedenken.

– Het succes van iedere organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken.

– Waar je aandacht aan geeft, groeit.

– Van niets iets maken.

Waar kan je meer over OurDream lezen?

Neem eens een kijkje op:

OurDream LinkedIn bedrijfpagina

OurDream pagina op Facebook

of lees op deze website Het verhaal van Jolanda.

Fijn netwerkdag!

Auteur Jolanda van Henningen l Community Manager l Ladies Business Club Hestia l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l YourLight