Iedereen die deze week op deze website heeft gekeken had het al kunnen weten hoe het nieuwe logo van Vrouw en haar Netwerk eruit ziet. En ook de onthulling en blog van het nieuwe logo van OurDream had je een eind op weg kunnen helpen. Maar voor iedereen die nog niet heeft gekeken: na meer dan 5  jaar ondernemen presenteren wij, vol trots, het nieuwe logo van Vrouw en haar Netwerk (VehN).

Meer over Vrouw en haar Netwerk

Vrouw en haar Netwerk is een netwerk voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming. Het netwerk is opgericht om het netwerk van vrouwen te vergroten. Het is een online platform om jezelf te profileren, waardoor er meer business en meer samenwerking tussen ondernemende vrouwen kan ontstaan. Vrouw en haar netwerk wil een ‘thuis’ (home) zijn voor alle ondernemende vrouwen.

 

VehN PLUS

Per 1 september 2018 gaan we van start met dit online platform special voor ondernemende vrouwen. Het jaarabonnement is € 49,00. De eerste blog is via onze site te lezen. Aanmelden kan via de contactpagina op deze website.

Tot de start van het VehN PLUS platform kan jij jouw VehN PLUS jaar met een lager tarief beginnen, het Early Bird tarief is slechts € 29,00. Doe jij ook mee?

Sociale netwerken

Vrouw en haar Netwerk is actief op social media. Gebruik #VehN om ons te volgen of ga direct naar onze pagina’s:

PS: morgen onthullen wij het nieuwe logo van VehN PLUS en deze week ook het nieuwe logo van YourLight.

Waar kan je meer over Vrouw en haar Netwerk lezen?

Lees op deze website Het verhaal van Jolanda.

Fijne netwerkdag!

Auteur Jolanda van Henningen  l Community Manager l Ladies Business Club Hestia l Vrouw en haar Netwerk l VehN PLUS l YourLight