Sinds korte tijd is er een nieuwe fijne samenwerking ontstaan. Deze samenwerking gaat over het organiseren van een inspirerende event reeks speciaal voor ondernemende vrouwen in Nederland. Zie ook de vorige blog over Vrouw en haar Netwerk ontwikkelingen. Achter de schermen waren wij bezig met onder andere moderatie en community management op Facebook en LinkedIn en andere zaken. En sinds september 2018 is Vrouw PLUS, het kleine zusje van Vrouw en haar Netwerk, gestart. In deze blog vertel ik meer over een nieuw reeks van inspirerende live events speciaal voor jou, de expert, genaamd BBevents.

Brussel BBevents

Bovenstaande afbeelding is van een aantal, vrouwen dat een deel van organisatie van Vrouw en haar Netwerk zijn en zich bezighoud met de ontwikkeling van BBevents. Wij stellen ons zelf graag voor; Jolanda van Henningen en Glenda Vijzelman. De naam; BBevents en het idee is ontstaan in het buitenland, om precies te zijn Belgïe en Brussel. Het idee om meerdere boost events te organiseren voor de vrouwen van Vrouw en haar Netwerk is ontstaan door Glenda tijdens een autorit van België (Brussel) naar Nederland. Meer hier over in een volgende blog. Zowel Glenda als ikzelf ( Jolanda van Henningen) willen graag vrouwen een boots geven om sterker te staan. We zien zoveel expertise om ons heen en vinden dat het beter kan.

Achtergrond

Doel van dit initiatief is het neerzetten van maandelijkse win – win –win events speciaal voor ondernemende vrouwen met een zonder een eigen onderneming.

Gebleken is uit cijfers en ervaringen van diverse personen dat ondernemende vrouwen zichzelf beter en sterker kunnen neerzetten omdat zij gelijkwaardig zijn aan mannen en ook op deze wijze presteren. Op dit moment plaatsen veel ondernemende vrouwen zich bewust of onbewust op een lager niveau dan ondernemende mannen. En dat terwijl vrouwen in staat zijn en om dezelfde prestaties te kunnen neerzetten als dat mannen doen.

BB Events

Daarom gaan Glenda en ikzelf in 2020 gaan we maandelijks/twee maandelijks boost events organiseren speciaal voor de community leden van Vrouw en haar Netwerk op LinkedIn en Facebook voor ondernemende vrouwen met en zonder een eigen onderneming. In 2019 willen wij twee proefdraaien en wat ervaring opdoen. En in 2020 gaan we voor jullie aan de slag. De precieze data communiceren wij binnenkort. Maar mogelijk hebben jullie nu al tips voor ons? Gebruik daar het contactpagina voor en laat het ons weten.

 

 

Op de foto, van links naar rechts, een paar vrouwen bezig met de BBevents van Vrouw en haar Netwerk: Jolanda van de organisatie Vrouw en haar Netwerk en Glenda van stichting Crainza.

 

 

Rolverdeling Sponsors en organisatoren

Voor het neerzetten van deze boost events zoeken wij verschillende samenwerkingspartners. De organisatoren (dat zijn Glenda en ik) zetten de event neer, regelen de deelnemers en promoten deze boost event en alles wat er nog meer bij komt kijken om de event tot een succes te maken en dat de deelnemers positieve inspiratie en een duwtje in de rug om hun eigen pad succesvol te volgen.

 

Vrouw en haar Netwerk

Vrouw en haar Netwerk, is een organisatie die zonder winstoogmerk werkt. Zij is toegankelijk voor alle ondernemende vrouwen in Nederland. Momenteel heeft zij een online bereik van 10.000 ondernemende vrouwen onder andere via haar website, Facebook, LinkedIn en Twitter platformen. En er zijn twee online communities.
Je hebt er één op Facebook met bijna 2.500 leden en op LinkedIn met 3.000+ leden.

Vrouw en haar Netwerk wil graag een bijdrage leveren aan het herstellen van de balans tussen ondernemende mannen en vrouwen door middel van organisatie en promotie van laagdrempelige events voor ondernemende vrouwen.

Vrouw Online

Vrouw en haar Netwerk is een interessant zakelijk netwerk, met een tweetal communities op LinkedIn en Facebook om jezelf te profileren en jouw bedrijf te promoten en jouw expert status te vergroten.

Vrouw en haar Netwerk

Hier vindt je interessante events voor ondernemende vrouwen en kan je binnenkort ook de BBevents 2020 data in vinden: Evenementen Agenda 

Stichting Crianza

De tweede organisatie is een stichting Crianza gerund door Glenda Vijzelman. Nu hebt je een eerste indruk wat er de planning staat. Vragen of suggesties? Over een onderwerp of spreekster die jij graag wilt horen of een locatie waar we echt naar toe moeten gaan. Wij horen het graag!

 

Auteur Jolanda van Henningen